Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Συναυλία στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά Κυριακή 22 Μάιου
Συναυλία στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη
Ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Θάλασσας 2016» τιμά την μνήμη του πολιτικού και βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη με μια συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Κυριακή 22 Μάιου με τους Βασίλη Λέκκα, Γιάννη Λεμπέση, Λένα Αλκαίου, Σαββέρια Μαργιολά, Δήμητρα Σταθοπούλου και Γιώργο Γεωργόπουλο.
Η συναυλία θα αποτελέσει την κορύφωση των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται με αφορμή την πεντηκοστή τρίτη επέτειο από την δολοφονία του μεγάλου αγωνιστή της δημοκρατίας και που περιλαμβάνουν αγώνα δρόμου στην οδό «Γρηγορίου Λαμπράκη» και προβολή της ταινίας «Ζ» στο Σινεάκ.
Στην συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί Μάριος Μούρμουρας (κιθάρα), Νάσσος Σωπύλης (πλήκτρα), Νίκος Γεωργόπουλος (μπουζούκι), Χριστόφορος Κανάκης (μπάσο) και Γιάννης Χαραλαμπίδης (ντραμς). Την μουσική διεύθυνση της ορχήστρας θα έχει ο μαέστρος Μανόλης Υφαντής.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την επιμέλεια του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...