Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Έκθεση Ζωγραφικής - Εύης Παπαδοσηφάκη & Πλάτωνα Τσούλου


Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 16 Ιουνίου η έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας της ζωγράφου Εύης Παπαδοσηφάκη και του φωτογράφου Πλάτωνα Τσούλου με τίτλο «στο βυθό», στον χώρο του MONK Grapes and Spirits στην Αθήνα.

Η ζωγράφος και ο φωτογράφος παρουσιάζουν στο κοινό της πόλης ελαιογραφίες, έργα που φιλοτεχνήθηκαν τον τελευταίο χρόνο και βασίζονται σε φωτογραφίες. 

Η απόδοση του ορατού μέσα από μια διάθλαση που υπερβαίνει το πεδίο της πραγματικότητας, διατρέχει την έκθεση η οποία είναι η δεύτερη που πραγματοποιούν από κοινού οι δύο καλλιτέχνες μετά από αντίστοιχη έκθεση πριν από 11 χρόνια στη Σουηδία.

Σε αυτά τα 11 χρόνια οι δύο καλλιτέχνες συνέχισαν την ατομική τους πορεία με την Εύη Παπαδοσηφάκη να έχει πραγματοποιήσει δυο ατομικές εκθέσεις και τον Πλάτωνα Τσούλο να συνεχίζει την πορεία του στον εκδοτικό χώρο με την έκδοση συνολικά 6 φωτογραφικών λευκωμάτων.

https://www.facebook.com/events/1110751858991982/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αλέξανδρος Ψυχούλης: συνέντευξη στη Χαριτίνη Μαλισσόβα

  Χαριτίνη Μαλισσόβα Ο Αλέξανδρος Ψυχούλης γεννήθηκε στον Βόλο το 1966. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας με καθ...