Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

In-Edit στη Στέγη

Το In-Edit έρχεται για δεύτερη χρονιά στη Στέγη και υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην παγκόσμια μουσική. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικών ντοκιμαντέρ στον κόσμο περιλαμβάνει στο φετινό του πρόγραμμα 17 σπουδαία δείγματα του είδους, καθώς στην οθόνη συναντιούνται ο Nick Cave με dj’s από το Ιράν, οι Rolling Stones με τον James Lavelle και βετεράνοι της λονδρέζικης πανκ με βιρτουόζους τζαζίστες.
Εδώ και 15 χρόνια, από την πρώτη του διοργάνωση στη Βαρκελώνη, το 2003, μέχρι σήμερα, το IN-EDIT έχει ταξιδέψει σε δεκάδες πόλεις του κόσμου, παρουσιάζοντας πάντα τις πιο σπουδαίες ιστορίες από τα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας και το όνομά του αποτελεί πλέον συνώνυμο του μουσικού ντοκιμαντέρ. Το IN-EDIT Festival, επιστρέφει στην Αθήνα για τέταρτη χρονιά και γίνεται το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της μουσικής και του κινηματογράφου, έχοντας στο φετινό του πρόγραμμα 17 μουσικά ντοκιμαντέρ που αποτυπώνουν σπουδαίες μουσικές ιστορίες από όλο τον κόσμο.
 Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Συγγρού 107, Αθήνα
04.11.2017 - 07.11.2017
€6, €10 (ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ), €4 (ΜΕΙΩΜΕΝΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...