Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

LARA FABIAN live in Athens για 2 ημέρες

Η Λάρα Φαμπιάν, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, μία από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές της χιλιετίας, για δύο συναυλίες στην Αθήνα.
Η ευκολία με την οποία χειρίζεται τις χαμηλές και τις υψηλές νότες την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Μια αισθαντική φωνή που καθηλώνει το κοινό όπου κι αν εμφανίζεται, μια φωνή  που ξεπηδά μέσα από μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα.
Με την ευκαιρία τoυ νέου αυτού album, το οποίο  δανείστηκε το όνομα του από το ομώνυμο τραγούδι που περιέχει, ξεκινάει  μια μοναδική παγκόσμια περιοδεία, το
 
Τριάντα χρόνια και κάτι επιτυχημένης μουσικής πορείας στις μεγάλες σκηνές του κόσμου,  12 albums με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και πολυάριθμους θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά, η Lara Fabian , έκανε ακόμη μια δυναμική εμφάνιση με το  13ο album της,  “Camouflage”,  δέκα χρόνια μετά από το προηγούμενο άλμπουμ με αγγλικούς στίχους.
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO/ Π.ΦΑΛΗΡΟ
19.05.2018 - 20.05.2018
Σα-Κυ: 21:30
€80-10

Σταύρος Παπαδημητρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...