Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η Melentini live στο Temple!

Η πολυτάλαντη συνθέτρια, μουσικός, τραγουδίστρια και πολυοργανίστας Melentini επιστρέφει στη δισκογραφία με το "ZRSHA; Fundus Uterus". Πέντε χρόνια μετά το "Explosions around, the desert inside", το αριστουργηματικό ντεμπούτο, που λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, την σύστησε στο κοινό, οδηγώντας την τελικά στη δημιουργία των Running Blue Orchestra, του σχήματος που την συνοδεύει στις ζωντανές της εμφανίσεις, η Melentini, έχοντας πραγματοποιήσει μία πολυπρόσωπη καλλιτεχνική πορεία, τολμά τη κυκλοφορία άλλης μία πλήρους δισκογραφικής δουλειάς, πλούσιας σε ετερόκλητες επιρροές και τολμηρούς πειραματισμούς.

Αντλώντας έμπνευση από την nu jazz, την avant-garde, την ambient και την ηλεκτρονική μουσική, μέχρι την αφρικανική soul, την Ιρλανδική folk και τα νανουρίσματα των Βαλκανίων, το "ZRSHA; Fundus Uterus" αποτελεί ένα αισθητικό χωνευτήρι, γεμάτο ατμοσφαιρικά ηχοτοπία που ασκούν μια μαγνητική, ιδιότυπη σαγήνη στον ακροατή.
 Temple Athens, Ιάκχου 17, Αθήνα
16.05.2018
Τε: 20:00
€8 (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ), €10 (ΤΑΜΕΙΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ηρώ Σκάρου: συνέντευξη στη Χαριτίνη Μαλισσόβα

  Χαριτίνη Μαλισσόβα Η Ηρώ Σκάρου κατάγεται από την Ικαρία. Μεγάλωσε στη Σύρο και στην Αθήνα. Με σπουδές στη φιλοσοφία και μεταπτυχιακό στη ...