Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Η Γκέμμα του Λιαντίνη στην σκηνή του Παρνασσού

Η Γκέμμα του Λιαντίνη για ακόμα 4 παραστάσεις στην σκηνή του Παρνασσού! 
Τετάρτη και Πέμπτη στις 20.30 !
 🎯Εισιτήρια 1 ώρα πριν την έναρξη στο ταμείο και στην viva! 

Ένα σύγχρονο πολυσυζητημένο έργο σπάνιου φιλοσοφικού προβληματισμού σε μία θεατρική προσαρμογή που αιφνιδίασε και συγκλόνισε το θεατρικό κοινό, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης επιστρέφει στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός». 
Μια μυσταγωγική παράσταση, ποιοτική και ποιητική δημιουργία με καλλιτεχνική έμπνευση, όπως χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς του θεάτρου. 
Οι ιδέες-αρχέτυπα του Λιαντίνη ενσαρκώθηκαν σε Ανθρώπινους Χαρακτήρες και με εφόδιο την Διαλεκτική, ανταμώνουν, χωρίζονται και πάλι στην σκηνή και σμίγουν σε ανώτερα όντα με ένα μόνο σκοπό: να δώσουν απάντηση και φως στα μεγάλα σκοτάδια της ανθρωπότητας. 
«Αυτοί που θα ζήσουν μετά από μας, έχοντας πίσω τους ένα τέτοιο πελώριο έργο, θα ζήσουνε σε μια εποχή ανώτερη απ’ όλες τις εποχές μέχρι τώρα».

Ταυτότητα παράστασης
Ηθοποιοί: Νίκος Καλογερόπουλος, , Βίκυ Μαραγκάκη, Αλίκη Ζαχαροπούλου , Κωνσταντής Ζημιανίτης, Κρυσταλλία Κεφαλούδη, Δανάη Μπερή και ο Γιώργος Νάκος
Θεατρική προσαρμογή – Σκηνοθεσία: Πάνος Αγγελόπουλος
Μουσική: Έρρικα Σωτηρόπουλου
Σκηνικά: Γιάννης Ζημιανίτης
Κοστούμια: Λευκή Δεριζιώτη
Σύμβουλος κίνησης: Έρση Πήττα



Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...