Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Στα μονοπάτια της Μπουάτ


Παρασκευή 22/2,βραδάκι στις 9.30, έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε στο Καφεοινοποτείο μας, τρεις πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες!
Αν και οι συστάσεις, μάλλον,είναι περιττές, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος, ιστορικό όνομα, με συνεργασίες με όλους τους δημιουργούς και ερμηνευτές στο χώρο του Νέου Κύματος, από την Καιτη Χωματά και την Πόπη Αστεριαδη, το Λάκη Παππά και Γιώργο Ζωγράφο και η Αλίκη Ζωγράφου, η κόρη του αξέχαστου Γιώργου Ζωγράφου, με την εκπληκτική φωνή και ερμηνεία και συνεργασίες με μεγάλους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Λουδοβίκος Των Ανωγείων και ο Νίκος Ξυδάκις!
Ο Βαγγέλης Κορομηλής, τέλος, ο παλιός μας γνώριμος από την Μπουάτ Απανεμιά, o μπουατίνος τροβαδούρος, με την θαυμάσια φωνή και ερμηνεία!
Με τη μαεστρία του Παντελή Λεγάκη, στο πιάνο, θα περιπλανήθούμε στα μουσικά μονοπάτια του Ελληνικού Τραγουδιού, από το Μίκη Θεοδωράκη, το Μάνο Χατζιδάκι και τη Μελοποιημένη Ποίηση, στο Νέο Κύμα και το Σύγχρονο Έντεχνο Τραγούδι.
Σας περιμένουμε με χαρά, στο φιλόξενο χώρο του Καφεοινοποτείου μας, να γνωριστούμε, να τραγουδήσουμε, να περάσουμε μια αξέχαστη, ταξιδιάρικη, μουσική βραδιά!

Καφεοινοποτείον « Ο Μέρμηγκας »
ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 115, 18540 Níkaia, Attiki, Greece

https://www.facebook.com/events/292187874797096/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...