Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ο Γιώργος Περού στο ΕΥ ΖΗΝ!

Ο συνθέτης των 12 Ενόρκων, Γιώργος Περού, την Τρίτη 30 Απριλίου, με αφορμή την παράσταση (29&30 Απριλίου - Θέατρο Απόλλων), θα βρίσκεται στο ΕΥ ΖΗΝ, ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό και ποιοτικό εστιατόριο που προωθεί τον πολιτισμό στην Ερμούπολη της Σύρου για μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο από την ελληνική παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαικό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι καθώς και δείγματα της προσωπικής του δουλειάς.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετύλιγει το κουβάρι των τραγουδιών δίνοντας έμφαση και σημασία στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

'Ώρα έναρξης: 22.30
Διεύθυνση: Φιλίνη 3 & Επτανήσσου, Ερμούπολη, Σύρος
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 22810 86030, 6977257724, 6994920605

Ο Γιώργος Περού είναι νέος τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο Κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις (Οι 12 Ένορκοι, Εκτός Ύλης κ.α)
Υπογράφει και 2 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός - το «Απόψε Φίλα με» του Μανώλη Χιώτη
https://youtu.be/_sDeP6RB9Yk
και το «Χθες το Βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη
https://youtu.be/sfXNojlOOUc
Fb Page Γιώργος Περού: https://www.facebook.com/GiorgosPerouOfficial/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...