Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με τον Σταύρο Ικμπάλ

3,4/1/2020 18:00-20:00
Ο ΧοροΧρόνος φιλοξενεί τον Σταύρο Ικμπάλ Stavros Ikbal σε ένα διήμερο σεμινάριο σύγχρονου χορού με αποσπάσματα από ρεπερτόρια δύο γνωστών χορογράφων.

Σύντομο βιογαφικό:
Ο Σταύρος - Αλέξανδρος Ικμπάλ είναι αριστούχος απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ).

Χορεύει για το Ballet Junior de Genève και την φετινή σεζόν ερμηνεύει ρεπερτόρια των Hofesh Shechter, Roy Assaf, Barak Marshall, Emanuel Gat κα.

Από το 2014 - 2018 συμμετείχε στις παραστάσεις της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης ‘Open Studio – Black Box’ και τελευταία του συνεργασία ήταν αυτή για την παράσταση «Growing!» της ΚΣΟΤ στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου χορεύοντας για τους Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Χρήστο Παπαδόπουλο και Αντώνη Φωνιαδάκη.

Από τον Ιούλιο του 2019 ξεκίνησε την συνεργασία του με τον χορογράφο Christian Denice ως assistant choreographer και δούλεψε για την ομάδα Eisenhower Dance Detroit στις ΗΠΑ.

Επίσης έχει συνεργαστεί με την ομάδα χορού «Άρθρωσις» της Πένυς Διαμαντοπούλου για το κομμάτι «En Route».

Περιγραφή σεμιναρίου:
Στο διήμερο αυτό σεμινάριο βασικός άξονας θα είναι είναι φράσεις από ρεπερτόρια δύο χορογράφων.
Θα εξερευνήσουμε διαφορετικές ποιότητες της κίνησης και ο στόχος είναι να προκαλέσουμε και να παρατηρήσουμε πως το κάθε σώμα αντιδρά σε διαφορετικά στυλ σύγχρονου χορού.

Κόστος σεμιναρίου: 30 ευρώ

ΧοροXρόνος
Ορφέως 76, Βοτανικός, 11855 Αθήνα

https://www.facebook.com/events/2457308641201940/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...