Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Tritonia

Jazz In Progress – Heraklion Jazz Festival 2020
Πειραματική Σκηνή Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου

Tritonia Quartet by Yotis Kiourtsoglou & Theo Kapilidis
Χάρης Λαμπράκης (νέι), Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Θάνος Χατζηαναγνώστου (ντραμς), Τεό Καπηλίδης (κιθάρα)
Ο δρόμος αυτού του κουαρτέτου κατευθύνεται σε ένα μουσικό σύμπαν στο οποίο ο μόνος κανόνας έχει να κάνει με την ελευθερία της έκφρασης μέσα από την εκφραστική μοναδικότητα και τη δημιουργική δύναμη. Οι μουσικοί αντλούν μέσα από τις πολύμορφες μουσικές της Μεσογείου και των Βαλκανίων και βρίσκουν την λεπτή τους ισορροπία με τον διεθνικό κόσμο της τζαζ. Όλο αυτό συμβαίνει με λεπτή αίσθηση των μουσικών παραδόσεων και με εξερευνητική διάθεση, αποφεύγοντας τις εύκολες λύσεις, τα στερεότυπα και τα κλισέ. Έτσι προκύπτει ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, φωτεινό αλλά και στοχαστικό, δυναμικό αλλά και μυστικιστικό, σαν ταξίδι από τον Πόντο και την Μακεδονία ως τη Μεσόγειο.

Party λήξης – DJ Γιώργος Μουχταρίδης
Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ. Έχει εργαστεί επίσης στην παραγωγή σημαντικών φεστιβάλ και συναυλιών. Όμως το ραδιόφωνο είναι που τον κέρδισε τελικά. Υπήρξε διευθυντής του Kosmos 93,6 και είναι δημιουργός του Pepper 9,66 με καθημερινή εκπομπή 10-12.


https://www.facebook.com/events/558966694950679/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...