Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Το Μουσείο Κοτσανά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Οι Τρεις Γυναίκες: Τέχνη – Θρησκεία – Επιστήμη!

Το Μουσείο Κοτσανά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!


Τέχνη, Θρησκεία, Επιστήμη: Στις 8 Μαρτίου το Μουσείο Κοτσανά υμνεί τη γυναίκα και μας θυμίζει μερικά από τα κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά και πολιτιστικά επιτεύγματά της ανά τους αιώνες μέσω μιας πρωτότυπης εμπειρίας επίσκεψης.

Με μια διαδραστική διαδρομή στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας πραγματοποιούμε ένα διδακτικό ταξίδι στον χρόνο που μας αποκαλύπτει τη σπουδαιότητα του ρόλου των γυναικών διαχρονικά.

Με αφετηρία τρεις έννοιες γένους θηλυκού: την Επιστήμη, την Τέχνη και την Θρησκεία - ανακαλύπτουμε προσωπικότητες που ξεχώρισαν στο παρελθόν για την ζωή και τα επιτεύγματά τους και άλλες που διαπρέπουν στο παρόν. Συνοδοιπόρος σε αυτή τη συναρπαστική εξερεύνηση … μα φυσικά η Τεχνολογία!

(διάρκεια 60', κόστος 5 ευρώ | Η Εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε γυναικείο κοινό!)

Γενικές πληροφορίες και κρατήσεις:
- Ώρα προσέλευσης: 30’ πριν την έναρξη της δράσης/εργαστηρίου.
- Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα:
211 411 0044 & 690 72 92 002 έως και μια ημέρα πριν.
- Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται στο «Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας», Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Κολωνάκι, 10671, Αθήνα.

https://www.facebook.com/events/240126303681729/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...