Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Remi & the Road Live at the Anglican Church of Athens

Ο τραγουδοποιός Remi & the road μαζί με ένα ατμοσφαιρικό σχήμα εγχόρδων, παρουσιάζει ένα σύνολο Folk – Country – Americana μουσικής μέσα από την δική του πλούσια δισκογραφία καθώς επίσης και από ήρωες της εποχής όπως ο Johnny Cash, ο Bob Dylan και ο Leonard Cohen.
Ο Remi & the road έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με ορόσημα τις περιοδείες που μοιράστηκε με τον Sivert Hoyem (Madrugada) ως opening act για 3 χρονιές, τους Puressence, τον Howe Gelb (Giant Sand) και τον Rob Coffinshaker.
Έχει επίσης διακριθεί με το 1ο βραβείο στο Band’s Festival και έχει εμφανιστεί ζωντανά στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο παρουσιάζοντας δισκογραφικά του έργα.
Η χαρακτηριστική μπάσα φωνή του σε συνδυασμό με μελωδίες που ταξιδεύουν από τη Νότια Αμερική μέχρι την Ιρλανδική παράδοση που κρύβει η Folk μουσική στις καταβολές της, δημιουργούν μια ατμοσφαιρική βραδιά που πλαισιώνεται από αληθινές ιστορίες και αφηγήσεις.

Εισιτήρια στο viva.gr

  • Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 στις 8:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ.
  • Anglican Church Athens Greece
    Filellinon 27,, 105 57 Αθήνα

https://www.facebook.com/events/611246849675994/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...