Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Leonidas Kavakos - London Symphony Orchestra


 Πρώτη δραστηριότητα στη νέα χρονιά η βιντεοσκόπηση συναυλίας με το κοντσέρτο του Alban Berg στο Λονδίνο, που θα μεταδοθεί την 21η Ιανουαρίου από την marqueeTV και λίγες ημέρες αργότερα από την ΕΡΤ! Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα το ότι η συναυλία με την

London Symphony Orchestra  και τον
Sir Simon Rattle

είναι αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση και το Βρετανικό φιλελληνισμό!

🇬🇷🇬🇧Η Βρετανική συμβολή στον αγώνα για την απελευθέρωση ήταν καθοριστική!
Εφέτος, η "Πρωτοβουλία 1821-2021" με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελληνικών ιδρυμάτων τιμά τη μνήμη των Ηρώων καθώς και όσων συμπαρασταθηκαν στον αγώνα τους, με πολιτιστικές δραστηριότητες όπως η συναυλία μας της οποίας χορηγός είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
Είθε το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας, χαραγμένο στο γονότυπο των Ελλήνων από την αρχαιότητα και τιμημένο/σφραγισμένο με Αίμα Ηρώων να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί στη Ζωή μας.
Θέλω να εκφράσω την Ευχή για το έτος που μόλις ανέτειλε, να καταφέρουμε να επουλώσουμε τις πληγές που μας αφήνει το προηγούμενο έτος, με Ενσυναίσθηση αλλά και επιτρέποντας στις Τέχνες και την Επιστήμη, ύψιστα επιτεύγματα του Ανθρώπου, να επιτελέσουν τους ρόλους τους!

Leonidas Kavakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...