Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ορεινή πεζοπορία στον Υμηττό, Κυριακή πρωί κορυφογραμμή 500 - 700 μέτρα


 Η Εθελοντική μας Ομάδα διοργανώνει με ή χωρίς παρέα ορεινή πεζοπορία στον Υμηττό στο βουνό που έχει πάνω από 300 σπάνια φυτά και λουλούδια, και τα περισσότερα σπήλαια στην Ελλάδα, την Κυριακή το Πρωί 14 Νοεμβρίου 2021 με καλό καιρό στον Υμηττό, !!

Η διαδρομή εύκολη, περίπου τρείς ώρες, πανέμορφη, κορυφογραμμή, στα 500 - 600 μέτρα υψόμετρο απέραντη θέα όλη η Αττική και η Εύβοια, στο τέλος ΠΙΚ ΝΙΚ μουσική από εθελοντές!!
Η μετάβαση μόνο με Ι.Χ. Αυτοκίνητο, είναι 5 χιλιόμετρα περίπου ποιο πάνω από την μονή Καισαριανής,, !!
Σημείο συνάντησης και έναρξη της πεζοπορίας στην κεραία του ΟΤΕ, ώρα 10.00 π.μ. Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 !!
Εάν πρόκειται ν΄ αγοράσετε παπούτσια προσοχή, προσοχή να είναι παντός καιρού, αδιάβροχα, να είναι κατάλληλα για χώμα, για άσφαλτο, για βράχο, και να τα δοκιμάζεται με τις ποιο χονδρές κάλτσες ισοθερμικές , για να χαίρεστε την πεζοπορία κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα για πολλά, πολλά χρόνια!!
Η Συμμετοχή είναι δωρεάν, παιδιά μέχρι 17 ετών συνοδεύονται, οι συμμετέχοντες να είναι υγιείς σε καλή φυσική κατάσταση, καπέλο, ξηρά τροφή, νερό, εάν υπάρχουν μπατόν, αντιανεμικό παπούτσια ελαστικά παντός καιρού να είναι κατάλληλα για βράχο, άσφαλτο, χώμα !!
Απαίτηση των πεζοπόρων είναι η σωστή σήμανση και χαρτογράφηση όλων των μονοπατιών του Υμηττού, της Πεντέλης, της Πάρνηθας και των άλλων βουνών της Αττικής καθώς και η κατάλληλη προβολή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την προσέλκυση χιλιάδων πεζοπόρων, ορειβατών από το εξωτερικό προς όφελος της οικονομίας της Αθήνας της Αττικής...
Επίσης να γίνει η σύνδεση των ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ με τις αστικές συγκοινωνίες για να μπορούν οι πεζοπόροι να μεταβαίνουν στο Μονοπάτι τους για πεζοπορία και να επιστρέφουν, ...
Επίσης η Εθελοντική μας ομάδα διοργανώνει νυχτερινή πεζοπορία με την πανσέληνο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας περιμετρικά της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, 19 Νοεμβρίου 2021!!
Σημείο συνάντησης Μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και ώρα 17.00 μ.μ.
Στο τέλος για το κρασάκι μας..
Επίσης η Εθελοντική μας Ομαδα διοργανώνει γιορτή ( γενεθλίω.ν ) πέντε ετών εθελοντικές μας δράσεις Πεζοπορίες με Πανσέληνο στην Αθήνα μας, Αττική, στις 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13.00 μ.μ. σε αίθουσα που λαμβάνονται μέτρα προστασίας μας από την πανδημία με ΠΙΚ ΝΙΚ και μουσική από Εθελοντές.
Η συμμετοχή στη στη γιορτή η αίθουσα και η τούρτα είναι 4 Ευρώ το άτομο.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ. 
ΚΥΡΙΑΚΉ, 14 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 10 Π.Μ. – 1 Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...