Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ

 

Την Παρασκευή 1η Απριλίου και ώρα 22.00, η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής «ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ» σ΄ ένα σεργιάνι σε όλη την Ελλάδα από την Θράκη ως την Κρήτη με κύριο σταθμό την Ικαρία και το «Διονυσιακό» της γλέντι στο καφέ αμάν της πόλης μας «ΠΕΡΑΝ».

Οι «Χοροσταλίτες» είναι μια ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής έξι μουσικών που αγαπούν, παίζουν και δημιουργούν πάνω στο παραδοσιακό και το "έντεχνο" τραγούδι. Το όνομά τους προέρχεται από την Ικαρία, από το ρήμα "χοροσταλίζω" που σημαίνει χορεύω διαρκώς, ασταμάτητα.
Στη μέχρι τώρα πορεία τους έχουν συνεργαστεί με πολλούς πολιτιστικούς φορείς και παραδοσιακούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη φτάνοντας μέχρι και τον Καναδά. Έχουν συνοδεύσει πολλά χορευτικά συγκροτήματα σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και έχουν τη μουσική επιμέλεια του Χορευτικού Φεστιβάλ Α.Σ.Ι.Σ. (όλων των ιδιωτικών σχολείων της Αθήνας).
Έχουν εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας τη δουλειά τους αλλά και ως προσκεκλημένοι αντίστοιχα σε μουσικά αφιερώματα. Έχουν πραγματοποιήσει πολλές ζωντανές εμφανίσεις με μουσικά φεστιβάλ, συναυλίες στην Αθήνα και στην περιφέρεια σε μουσικές σκηνές αλλά και σε μεγάλες αθηναϊκές θεατρικές παραγωγές. Έχουν πραγματοποιήσει ζωντανή εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο μεγάλο αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της Δόμνας Σαμίου.
Έχουν τρεις δισκογραφικές δουλειές με πρόσφατη τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό της Eurovision κερδίζοντας μια από τις 3 θέσεις στην Ελλάδα για την εκπροσώπηση της στον μουσικό αυτό διαγωνισμό.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΣΣΑΡΙΤΑΚΗΣ: κρουστά, τσαμπούνα , τραγούδι
ΦΑΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι,
ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΩΡΑΪΤΗ : τραγούδι, κρουστά
ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: βιολί
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: λαούτο, κιθάρα, τραγούδι
είσοδος 5 ευρώ/άτομο
ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ / άτομο
οργάνωση Αλέξανδρος Σαντάρμης
Πληροφορίες-Κρατήσεις:
210-25.33.896

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγάλη επιτυχία η συναυλία στο Ντουμπάι με έργα του διεθνούς φήμης συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου

  Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η  συναυλία στο Ντουμπάι με έργα του διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου Τρίτη 14 Μαΐο...