Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λακατάμειας


 Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νεολαίας του Δήμου μας επιστρέφει με 4 ταινίες. Η είσοδος όπως κάθε χρόνο είναι δωρεάν και οι παραστάσεις ξεκινούν στις 20:30!

Big Hero 6 25/7 (K) (Κινούμενα Σχέδια/Ελληνικά)
Ένας ιδιαίτερος δεσμός αναπτύσσεται ανάμεσα στο μεγάλου μεγέθους φουσκωτό ρομπότ Baymax και τον Hiro Hamada, οι οποίοι συνεργάζονται με μια ομάδα φίλων για να σχηματίσουν μια μπάντα ηρώων υψηλής τεχνολογίας. Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.
Cinderella Man 26/7 (12) (Βιογραφικό)Η ιστορία του James J. Braddock, ενός υποτιθέμενου τελειωμένου μποξέρ που επέστρεψε για να αμφισβητήσει το πρωτάθλημα βαρέων βαρών του κόσμου. Μια ιστορία που διηγείται την πάλη και τις θυσίες μιας οικογένειας στις ΗΠΑ της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και των στερήσεων. Η ταινία ήταν υποψήφια για 3 Όσκαρ.
Alpha 28/7 (12) (Περιπέτειας)
Στο προϊστορικό παρελθόν, ένας νεαρός άνδρας αγωνίζεται να επιστρέψει στο σπίτι αφού χωρίστηκε από τη φυλή του κατά τη διάρκεια ενός κυνηγιού βουβάλου. Βρίσκει έναν χαμένο από την αγέλη του λύκο και ξεκινά μια φιλία που θα άλλαζε την ανθρωπότητα.
Searching 29/7 (12) (Μυστηρίου)
Αφού η έφηβη κόρη του εξαφανίζεται, ένας απελπισμένος πατέρας προσπαθεί να βρει στοιχεία για την εξαφάνιση της στο φορητό υπολογιστή της.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...