Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Σε λαϊκούς δρόμους // ΠΕΡΑΝ το καφέ αμάν της πόλης - αυθεντική σελίδα


 Το «ΠΕΡΑΝ» καλωσορίζει τη Νάσια Σωτήρχου, την Παρασκευή, 8 Ιουλίου στις 10:00 μ.μ.

Η Νάσια Σωτήρχου, έχοντας στις αποσκευές της μουσικές σπουδές στο Εθνικό Ωδείο, συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, πετυχημένες live εμφανίσεις σε Αθηναϊκές μουσικές σκηνές καθώς και το πρώτο της digital single με τίτλο «Στου γαλάζιου τα όρια», ανεβαίνει στο πάλκο του «ΠΕΡΑΝ», για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με αγαπημένες μελωδίες και να μας ταξιδέψει με τη συναισθηματική και γνήσια λαϊκή φωνή της και με το δικό της μοναδικό τρόπο στα μονοπάτια του παλιού καλού λαϊκού τραγουδιού, με διάθεση δυναμική και κεφάτη. Μας υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά!
Ο Γιάννης Παπαβασιλείου (Βλάχος) έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Ευσταθίου, Μιχάλη Γενίτσαρη, Στέλιο Βαμβακάρη, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Άννα Χρυσάφη, Θοδωρή Πολυκανδριώτη, Ανθή Αλιφραγκή, Θύμιο Στουραΐτη, Ιορδάνη Τσομίδη, Έλενα Στάμου, Γιάννη Καραμπεσίνη, Λέλα Παπαδοπούλου, Γιώργο Ξηντάρη, Μπάμπη Γκολέ, Δημήτρη Κοντογιάννη, Μπάμπη Τσέρτο, Λουκιανό Κηλαηδόνη, Νίκο Παππά (Κακούργο) και άλλους. Από το 2001 έως το 2006 συμμετείχε στο συγκρότημα μπουζουκιών ΔΡΟΜΟΣ, με το οποίο ηχογράφησε τους δίσκους «Δρόμος» και «Ένα τραγούδι για την Κοκκινιά». Δισκογραφικά έχει συνεργαστεί με τους Λουκιανό Κηλαηδόνη, Παντελή Θαλασσινό, Στέλιο Βαμβακάρη κ.ά.

Μαζί τους ο σπουδαίος μουσικός Κώστας Διαβάτης στην κιθάρα και το τραγούδι.
Επιβάρυνση θεάματος: 5 ευρώ/άτομο

ΠΕΡΑΝ το καφέ αμάν της πόλης
Λαϊκή κουζίνα της Πόλης, μετά μουσικής...
Λ.Δεκελείας 20, Ν.Φιλαδέλφεια 14343
κρατήσεις 2102533896

ΠΕΡΑΝ το καφέ αμάν της πόλης - αυθεντική σελίδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...