Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

HORECA 2023 Metropolitan Expo

 


Η HORECA, η μεγαλύτερη έκθεση για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί 10-13 Φεβρουαρίου 2023 στο Metropolitan Expo. Το πολυαναμενόμενο και πιο επιδραστικό εκθεσιακό event στην Ελλάδα θα αποτελέσει και πάλι την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης. Οι 500 εκθέτες της HORECA θα υποδεχτούν για τέσσερις ημέρες, χιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων, επιχειρήσεων καφεστίασης, αρτοζαχαροπλαστείων αλλά και της οργανωμένης λιανικής, που θέλουν να επενδύσουν στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους αλλά και πλήθος από baristas, bartenders, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και f&b managers που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί πληθώρα θεματικών εκδηλώσεων που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών που δεν «επαναπαύονται» και θέλουν συνεχώς να εξελίσσονται. Πιο συγκεκριμένα:
International Hospitality Forum: Η HORECA θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 10 Φεβρουάριου το 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας με τη σφραγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στελέχη του hospitality παγκοσμίου βεληνεκούς θα αναλύσουν τις τάσεις που διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα της φιλοξενίας και θα αναδείξουν την βιωσιμότητα ως μοχλό ανάπτυξης του τουρισμού.
Gastronomy Lab: Καταξιωμένοι chefs της εγχώριας γαστρονομίας και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές που επικρατούν παγκοσμίως. Επίσης, θα βραβευτούν 4 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, για το μοναδικό γαστρονομικό τους concept, καθώς και την zero waste φιλοσοφία τους.
Coffee Events: To stage του Coffee Events θα φιλοξενήσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ Barista, Brewers Cup, Cup Tasters που διοργανώνονται από τον SCA Greece και τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε ταλαντούχους και φιλόδοξους baristas να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή.
HORECA Lab: Παγκόσμιες εξελίξεις, τάσεις, digital εργαλεία, υπηρεσίες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του σύγχρονου τρόπου πωλήσεων, marketing και οργάνωσης των επιχειρήσεων του κλάδου HoReCa, θα παρουσιαστούν από experts του hospitality marketing και management.
Πανελλήνια πρωταθλήματα Cocktail: Η έκθεση θα φιλοξενήσει για ακόμα μία φορά τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Ελληνικού Cocktail, Non Alcohol, Classic Cocktail και Battle of the Bars, από την Ένωση Bartender Ελλάδος, μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν τα νέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails.
Greek Hospitality Ecosystem Forum: Η HORECA φιλοξενεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το «The Greek Hospitality Ecosystem Forum» από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ). Επιτυχημένοι επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους μιλάνε για την Οικονομία της Φιλοξενίας και πώς αυτή αποτελεί απάντηση στην Εθνική Πρόκληση, μπροστά από την οποία βρισκόμαστε.
Metropolitan Expo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...