Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ξεναγήσεις στην περιοδική έκθεση «Nouveau réalisme»


Ο Νέος Ρεαλισμός, ένα από τα μείζονα καλλιτεχνικά κινήματα του 20ού αιώνα, παρουσιάζεται στην πρώτη μεγάλη διεθνή έκθεση του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.
Παρουσιάζονται περισσότερα από 50 έργα δεκατριών καλλιτεχνών που συγκρότησαν το κίνημα του Νέου Ρεαλισμού, συγκεκριμένα των Yves Klein, Niki de Saint Phalle, César, Christo, Arman, Gérard Deschamps, François Dufrêne, Raymond Hains, Martial Raysse, Mimmo Rotella, Daniel Spoerri, Jean Tinguely και Jacques Villeglé, κάποιοι από τους οποίους συγκαταλέγονται στα διάσημα πλέον ονόματα, με ισχυρό καλλιτεχνικό στίγμα.
Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με διεθνείς φορείς, μεταξύ των οποίων και το Κέντρο Pompidou και θα διαρκέσει έως τις 9 Απριλίου 2023.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στις ξεναγήσεις της έκθεσης κάνοντας ηλεκτρονική προκράτηση στο goulandris.gr
--
👉 Ξεναγήσεις στην περιοδική έκθεση «Nouveau réalisme»
📆 Κάθε Παρασκευή, 18.00-18.45 και κάθε Σάββατο, 14.00-14.45

→ Περισσότερες πληροφορίες:
https://goulandris.gr/events/nouveau-realisme-guided-tour

•••
«Nouveau réalisme»
Ένα αφιέρωμα στο εκρηκτικό, επαναστατικό κίνημα μεταξύ των Dada και της Pop Art, που ανέτρεψε τα μέχρι τότε δεδομένα της τέχνης του 20ου αιώνα!
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή
📍 Ερατοσθένους 13, Παγκράτι
✉️ visit@goulandris.gr
📞 210 72 52 895


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...