Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

75η Τακτική Δημοπρασία Τέχνης & Αντικών | Taba Tabaee


 Ο Οίκος Δημοπρασιών Myro Antiques House σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στην 75η Τακτική Δημοπρασία Τέχνης και Αντικών, που διοργανώνει σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία χειροποίητων περσικών χαλιών στην Ευρώπη CarpetU2- Taba Tabaee.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 24 Μάϊου 2023, στις 8:00 μ.μ., οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 7:30 μ.μ., στους χώρους τη εταιρίας CarpetU2 - Taba Tabaee, στο 12ο χλμ. ΕΟ Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στη Θέρμη (έναντι ΖΑΚΟΜΑ Α.Ε. - Μαλαμίδης). Σύνδεσμος Google Maps: https://goo.gl/maps/DKQpw7JTqQ4cLMDH9
Στον ίδιο χώρο και παράλληλα με τη δημοπρασία θα υπάρχει εικαστική έκθεση της Επίμονης Τέχνης , σε επιμέλεια της κας. Χρύσας Μπαρζόκα. Μετά το πέρας της δημοπρασίας θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με DJ τον Διογένη Μαριόλα και live vocals από την Christie Bell, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια θα υπάρχει εξυπηρέτηση του κοινού, σε φαγητό και ποτό με προνομιακές τιμές από το catering Samiotakis.
Συνάμα, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν και μία αρκετά μεγάλη έκθεση χειροποίητων περσικών χαλιών, για τα οποία θα υπάρχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς σε εκθεσιακές τιμές.
Πατήστε εδώ για να δείτε όλους τους λαχνούς: 🔗 https://myroauctions.gr/auction/75th/ 
WEDNESDAY, MAY 24, 2023 AT 7 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...