Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

35ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη & τον Πολιτισμό


 Το Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη & τον Πολιτισμό είναι εδώ, σταθερά, για 35η χρονιά, ανοίγοντας - στις 2 Αυγούστου - τις πόρτες του ιστορικού κτήματος Μάνεση με ένα πλούσιο πρόγραμμα ρεσιτάλ τραγουδιού και πιάνου, μουσικής δωματίου, αφιερωμάτων (βλ. Fr. Chopin), ομιλιών, masterclasses, εργαστηρίων και παρουσιάσεων βιβλίου από καλλιτέχνες και επιστήμονες-ερευνητές από Ελλάδα, Γερμανία, Νότιο Κορέα, ΗΠΑ, Νορβηγία κ.α.

Και βέβαια - για πολλοστή φορά - το Φεστιβάλ προσφέρει απλόχερα και γενναιόδωρα τη σκηνή του σε νέους ανερχόμενους μουσικούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντάς τους την ευκαιρία (φέτος στο πλαίσιο τριών διαφορετικών συναυλιών!) να επικοινωνήσουν την τέχνη τους με τον τελικό αποδέκτη της: το κοινό.
2-12 Αυγούστου, με ελεύθερη είσοδο, κτήμα Μάνεση.
Διοργάνωση: Όμιλος για τη Μελέτη, Έρευνα & Διάχυση του Πολιτισμού
Χορηγοί: Σύλλογος Φίλων Πορτοχελίου, Maragos Packaging Solutions & Home Bags και με τη στήριξη του Δήμου Ερμιονίδας και της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου.
Σας περιμένουμε όλους εκεί!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγάλη επιτυχία η συναυλία στο Ντουμπάι με έργα του διεθνούς φήμης συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου

  Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η  συναυλία στο Ντουμπάι με έργα του διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου Τρίτη 14 Μαΐο...