Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημεία Στήριξης - Points of Support | 6ος Κύκλος


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημεία Στήριξης - Points of Support | 6ος Κύκλος

38 δράσεις από 50 οργανώσεις για Κοινωνική Ενσωμάτωση Ατόμων με Αναπηρία, Υποστήριξη Τρίτης Ηλικίας, Πρόληψη και Προαγωγή Υγείας Ενηλίκων, Παιδί και Υγεία, Καταπολέμηση της Φτώχειας, Προστασία του Περιβάλλοντος, Οργανωσιακή Ενδυνάμωση!
Στο πλαίσιο του 6ου κύκλου του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» ανακοινώνονται οι 38 δράσεις που έχουν επιλεγεί προς χρηματοδότηση για την περίοδο 2023-2024 και τα 10 Κοινωφελή Ιδρύματα που συμπράττουμε για την υποστήριξη των δράσεων ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επιλεγείσες οργανώσεις!
Στον 6ο κύκλο του προγράμματος συμμετέχουν το John S. Latsis Public Benefit Foundation, το ΤΙΜΑ Κοινωφελέςς Ίδρυμα, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη - A C Laskaridis Charitable Foundation, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada και το Athina I. Martinou Foundation . Το νέο κύκλο του προγράμματος συντονίζει το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
Η πλήρης λίστα των επιλεγμένων προς χρηματοδότηση οργανώσεων ανά θεματική ενότητα, εδώ: https://tinyurl.com/4k4y2k9e
#pointsofsupport #smallgrantsbigideas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγάλη επιτυχία η συναυλία στο Ντουμπάι με έργα του διεθνούς φήμης συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου

  Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η  συναυλία στο Ντουμπάι με έργα του διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου Τρίτη 14 Μαΐο...