Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Street Food and Tunes: Burger Bash (Τετάρτη 13/5) @ 42bar‏

Τα Street Food and Tunes του debop.gr, επιστρέφουν για 3εις Τετάρτες το Μάιο (13, 20, 27/5) στο 42! Πρώτη στάση:
Street Food and Tunes by debop.gr
Burger Bash

Τετάρτη 13 Μαΐου από τις 19:00
42 bar, Κολοκοτρώνη 3, Σύνταγμα
Bash σημαίνει συντριβή – burger bash σημαίνει το απόλυτο burgerπάρτιΣε αυτή την περίπτωση... burger πάρτι υψηλής γαστρονομίας
Υπάρχει ένας μύθος που λέει πως μπορείς να περιηγηθείς στην Αμερική χωρίς χάρτηαλλά χρησιμοποιώντας σαν πυξίδα τιςμυρωδιές από τα burger joints της επικράτειάς τηςΤετάρτη 13 του Μάη τα Street Food and Tunes του debop.gr επιστρέφουν στον τόπο που τα αγάπησαν οι Αθηναίοι μαζί με έναν από τους πιο αγαπημένους τους chef για να μας ξανά-συστήσουν ένα από τα πιο δημοφιλή street food του πλανήτη και να κάνουν έτσι μια βόλτα στη χώρα προέλευσής τουςΤι κι αν τα διεκδικούν χρόνια τώρα οι Γερμανοίτα burger διατηρούν και θα διατηρούν πάντοτε αμερικανικές ρίζες!
Ο Βασίλης Σπόροςπου αγαπήθηκε μέσα από τις προηγούμενεςStreet Food and Tunes διοργανώσεις σε Brooklyn, New Orleans & Tennessee, ξαναπιάνει τα σύνεργά του για να παρασκευάσει και ναμεγαλουργήσει πάνω σε κλασικές burger συνταγές πηγαίνοντάς τες λίγο έως αρκετά πολύ!- παραπέρα!
Ελάτε να δοκιμάσετε το πιο κλασικό και αγαπημένο street foodφτιαγμένο με το φημισμένο βοδινό Black Angus που θεωρείται από τα καλύτερα παγκοσμίωςκαθαρό από ορμόνες και αντιβιοτικά,προερχόμενο αποκλειστικά από πιστοποιημένα βοοειδή Black Angus,πλούσιο σε κρεατίνηπρωτεΐνεςβιταμίνη Βσίδηροφώσφορο κ.α.θα σας εισάγει σε έναν ολοκαίνουριο
γευστικό κόσμο!
Τρεις τέτοιες εκδοχές και μία χορτοφαγικήψωμάκια και λαχανικά ολόφρεσκα,
ουρανίσκος ικανοποιημένοςλίκνισμα στο ρυθμό του dj κι άσε τις σάλτσες να
τρέχουν!
Let’s get burger-messy!
Τα πιάτα μας:
1. Classic Cheeseburger Ψωμάκι brioche, 100% Black Angusβοδινό, cheddar, μαγιονέζα, μουστάρδα, ketchup, πίκλες, μαρούλιiceberg, τομάτακρεμμύδι.
2. Bacon Swiss Ψωμάκι brioche, 100% Black Angus βοδινό, emmental, καπνιστό bacon, καραμελωμένα κρεμμύδια, μαρούλιiceberg, μαγιονέζα με μουστάρδα και μέλι.
3. Spicy Roscoe Ψωμάκι brioche, 100% Black Angus βοδινό, BBQ Sauce, sriracha, coleslaw, πίκλες.
4. Veggie Burger Ψωμάκι brioche, ψητά μανιτάρια portobello, μαγιονέζα με pesto βασιλικούκαραμελωμένα κρεμμύδια, μαρούλιiceberg, τομάτα.
Plus: Στη μπάρα Lynchburg Lemonade (Jack Daniel’s, Southern Comfort,Triple Sec & Sprite) Velvet Elvis (Jack Daniel's, Chambord, Sprite, orange chocolate bitters) να φιγουράρουν στις πρώτες επιλογές για συνοδεία του φαγητού μας!
Οι μουσικές μας:
Ο Γιώργος Μαρκατάςδιδάκτορας κοινωνιολόγοςαναλαμβάνει με ακαδημαϊκή συνέπεια τα decks στοχεύοντας να μας ταξιδέψει στις πιο groovy συνοικίες της Αμερικής. Funk, nu-funk, soul, nu-soul, jazz, hip hop και disco, όλα μπαίνουν στο πρόγραμμα για ένα μουσικόμενού που θα μας ξεσηκώσει από νωρίς συντονίζοντας πλήρως γευστικές και «μουσικές» ορέξεις!
Για περισσότερες πληροφορίες:
∆ιοργάνωση:
EKSO productions (http://www.ekso.gr/)
∆ημιουργικό:
Έλια Λαούρδα (http://elialaourda.com/)
Χορηγός:
Υποστηρικτής:
Χορηγοί επικοινωνίας:
Pepper RadioMTV GreeceElcultureΝηστικό ΑρκούδιThe TOC,Popaganda,
Madame GingerSavoir VilleiCookGreekLV postcardsfoodaki.gr,House of
WineXpat AthensMulti KultiMaintanosThe EatersCitycode 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΡΙΜΑ… της Μαρίνας Σωτηροπούλου

  ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΡΙΜΑ… της Μαρίνας Σωτηροπούλου / Νέο έργο Μια επίκαιρη κωμωδία για την παρακμή της πολιτικής αλλά και της κοινωνίας ΠΡΕΜΙΕΡΑ Σάβ...