Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ “STAR SPORTS CLUB” ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ‏

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
“STAR SPORTS CLUB” ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ


Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, τα εγκαίνια και η έναρξη λειτουργίας  των ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Σπιτιού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων “STAR SPORTS CLUB” Βούλας (Αλκυονιδών 4 - Α πλαζ Βούλας) που βρίσκονται πλησίον του τερματικού σταθμού Τραμ Βούλας.


Στον Αγιασμό πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας-Ελληνικού-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ.κ. Παύλος ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωσταντέλλος, ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης που απένειμε την ειδική τιμητική πλακέτα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, πολλές ακόμη εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο του Αθλητισμού καθώς και φίλοι της Ακαδημίας  και του Ολυμπιακού.

Από την  Π.Α.Ε. Ολυμπιακός  τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Βασίλης Νάνος, Γρηγόρης  Γεωργάτος και Γιώργος Αμανατίδης.

Το STAR SPORTS CLUB Βούλας εκπροσώπησαν οι κ. Σωτήρης Γεωργουδάκης και Αντώνης Γλύκας οι οποίοι ετίμησαν με βαρύτιμο έπαθλο τη διεύθυνση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού για την μεγάλη προσφορά τους στον Αθλητισμό, την παιδεία και τον πολιτισμό. Επίσης παρόντες ήταν και οι προπονητές της Ακαδημίας  κ. Πέτρος Μίχος, Παναγιώτης Κελεσίδης, Νίκος Βαμβακούλας, Γιάννης Σιδέρης και Μανώλης Καπίρης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ακόμα φιλικούς αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Καραϊσκάκη, Ρέντη, Ταύρου, Αιγάλεω και Αλίμου του Ολυμπιακού τους οποίους παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι πολυπληθείς προσκεκλημένοι και οι οικογένειες των αυριανών Άσσων του Ελληνικού  ποδοσφαίρου, ενώ έγινε και η πρώτη επίσημη  προπόνηση των ακαδημιών  στη Βούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...