Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δύο μεγάλες συναυλίες της Big Band και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης‏

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 

ATHENS BIG BAND PRESENTS «THE VOICE OF JAZZ»
Η Big Band του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει μία νέα σειρά συναυλιών με τίτλο “The Voice of Jazz”, συμπράττοντας με διακεκριμένους τραγουδιστές από τον χώρο της τζαζ. Η πρώτη συναυλία της σειράς αυτής πραγματοποιείται τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 (ώρα: 20.30) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και φιλοξενεί τις νεαρές και ιδιαιτέρως δραστήριες τραγουδίστριες Ειρήνη Κωνσταντινίδη και Tamuz Nissim, οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και βραβεύσεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστές επιτυχίες της τζαζ από τους μεγαλύτερους συνθέτες και ενορχηστρωτές του χώρου, όπως οι Duke Ellington, George Gershwin, Richard Rodgers και Antonio Carlos Jobim. Οι έντονοι ρυθμοί και η ενέργεια της Big Band θα συνυπάρξουν με τον γοητευτικό λυρισμό και την δεξιοτεχνική δεινότητα των δύο vocalist και το αποτέλεσμα είναι βέβαιο, ότι θα συνεπάρει το κοινό της συγκεκριμένης μοναδικής βραδιάς. 

 Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Αίθουσα: Θέατρο)
(Πειραιώς 206, Ταύρος)
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου
Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο: 210 9224756
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ «ΜΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!»

Πρόσκληση σε χορό μας απευθύνει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 (ώρα: 20.00) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Συντονισμένη με το εορταστικό κλίμα των ημερών, η Ορχήστρα βάζει τα χορευτικά της παπούτσια και μας ταξιδεύει από την Ευρώπη στη Λατινική Αμερική με ένα μουσικό πρόγραμμα που διαπνέεται από το έντονο χορευτικό στοιχείο. Από τους ευρωπαϊκούς χορούς των Brahms, Dvorak και J. Strauss, μέχρι τους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς των Piazzolla, Marquez, Moncayo και πολλών άλλων, η Ορχήστρα θα παρασύρει το κοινό σε ένα κεφάτο μουσικό και χορευτικό ταξίδι.

 Σολίστ: Γιάννης Γεωργιάδης (Βιολί)
Μουσική διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Αίθουσα: Θέατρο)
(Πειραιώς 206, Ταύρος)
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο: 210 9243211
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...