Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ STAR SPORT CLUB


Το αθλητικό σπίτι του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Star Sport Club (Αλκυονιδών 4, Α Πλαζ Βούλας), με πρωτοβουλία των σπουδαίων καλλιτεχνών Λευτέρη Πανταζή και Μάρκου Σεφερλή και των γνωστών βετεράνων ποδοσφαιριστών και προπονητών Σωτήρη Γεωργουδάκη, Νίκο Γραμμένο και Αντώνη Γλύκα, διοργανώνει έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα αγάπης και στήριξης για τις άγιες μέρες των εορτών.

Η σπουδαία αυτή γιορτή θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 15:00, με τίτλο «Οι φίλοι του Λευτέρη Πανταζή και οι φίλοι του Μάρκου Σεφερλή», με συμμετοχή πολλών μεγάλων μορφών από το χώρο του καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου. Το σπουδαίο αυτό αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος κόσμου στηρίζοντας με την παρουσία του την όλη αυτή τη σημαντική εκδήλωση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με ελευθέρα είσοδο και όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει οικονομικά θα το πραγματοποιεί μόνο με απευθείας κατάθεση στους λογαριασμούς του ιδρύματος για τον οποίον θα γίνει ο αγώνας. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά.
Οι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα είναι οι εξής: Σεφερλής, Πανταζής, Καπετάνιος, Σόμμερ, Αϊβάζης, Καλατζής , Φραγκολιάς, Πλούταρχος, Ιμβριος, Μακρόπουλος, Κιάμος, Γιαννιάς, Δασκουλίδης, Κυανός, Αρσενίου, Αργυρός , Βέρτης, Τσαλίκης, Βρεττός, Καλίδης, Αδαμαντίδης, Παντελίδης, Δασκαλάκης, Ρέμος, Χολίδης, Γονίδης κ.α. και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές: Ρότσα, Αποστολάκης, Δομάζος, Βαζέχα, Γραμμένος, Γκούμας, Ατματζίδης, Γεωργαμλής, Τσιάρτας, Λάκης, Μανολάς, Μπατίστα, Κελεσίδης, Γεωργάτος, Γεωργουδάκης, Γλύκας, Βαμβακούλας, Καρασαββίδης, Πάντος, Μπονόβας, Τζιωρτζόπουλος, Μίχος, Τσαρουχίδης, Καλύκας, Κακλαμάνος, Καλτσάς, Καλογερόπουλος, Γκόγκιτς, Συρίγος, Σιδέρης κ.α.. Καθώς επίσης δήμαρχοι, γνωστοί δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες.
Για το Star Sports Club, Τηλ. Επικοινωνίας κ. Αντώνη Γλύκα 6944301217, κ. Νίκος Γραμμένος 6932403789

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...