Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

The MET Live in HD, Giacomo Puccini: Μανόν Λεσκώ

The MET Live in HD, Giacomo Puccini: Μανόν Λεσκώ
Σε ζωντανή μετάδοση από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, θα παρακολουθήσουμε αυτό το Σάββατο την Kristine Opolais και τον Jonas Kaufmann να εμφανίζονται στους ρόλους των άτυχων εραστών γύρω από τους οποίους περιστρέφεται η Μανόν Λεσκώ, η παθιασμένη προσαρμογή που έκανε ο Puccini στο κλασικό μυθιστόρημα για μια επαρχιωτοπούλα με ελεύθερο πνεύμα που γίνεται η ψυχή του Παρισιού.
Η νέα σκηνοθεσία του Sir Richard Eyre, τοποθετημένη στη δεκαετία του '40, τον φέρνει ξανά σε μια συνεργασία με τον σκηνογράφο Rob Howell, τον συνεργάτη του σε πρόσφατες παραγωγές της ΜΕΤ, όπως οι Γάμοι του Φίγκαρο, οΒέρθερος και η Κάρμεν.
Ο πρώτος μαέστρος της ΜΕΤ Fabio Luisi διευθύνει τη νέα σκηνοθεσία, όπου εμφανίζονται και ο Massimo Cavalletti στον ρόλο του Λεσκώ, του εξαδέλφου της Μανόν, και ο Brindley Sherratt στον ρόλο του Ζερόν, του ηλικιωμένου, πλούσιου εραστή της.
Προβολή με ελληνικούς υπότιτλους - Διάρκεια περίπου 4 ώρες
Ντορέτα Λινάκη                           www.debop.gr
 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
05.03.2016
Σα: 19:55
€25, €20 (ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...