Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ρένα Μόρφη ή Σούλη Ανατολή; |Δύο περσόνες - Μία φωνή

Στο «Σταυρός του Νότου» θα συνεχίσει η Ρένα Μόρφη τις εξορμήσεις με τη Σούλη Ανατολή!
Η Ρένα Μόρφη, η τραγουδίστρια τωνIMAM BAILDI, μας παρουσιάζει τη φανταχτερή περσόνα Σούλη Ανατολή ζωντανά στο club του «Σταυρός του Νότου».
Η ζαργάνα του Παγασητικού, ύστερα από την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου την περυσινή άνοιξη από τη Minos EMI, θα βρίσκεται τις Τρίτες 21 Φεβρουαρίου και 21 Μαρτίου στο «Σταυρός του Νότου».
Εκεί, θα μας ταξιδέψει μπρος και πίσω στο χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.
Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν το νέο της δίσκο, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν.
Μέσα από 60’s και 70’s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτυπήσαν στην καρδιά μας, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ό, τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.
Δύο κορυφαίοι περκασιονίστες, ο Κουβανός Carlos Menéndez και ο Άγγελος Πολυχρόνου ενώνουν μαγικά Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμά, bachata και τσιφτετέλι, κάνοντας τη Λατινική Αμερική με το Νέο Κόσμο να μοιάζει ένα τσιγάρο δρόμος.
Ενώ οι συνήθεις ύποπτοι με το αστείρευτο ταλέντο τους, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα και Ορέστης Μπενέκας στη φαρφίσα μπαίνουν στη χρονομηχανή και μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται. Επί σκηνής στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης.
Δύο ανεπανάληπτες βραδιές στο club του «Σταυρός του Νότου» που θυμούνται πολλά χωρίς όμως να θυμίζουν τίποτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατήστε το μακριά απ’ τους «εγώ ακούω μόνο ξένα»!
Σταυρός Του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου 35,ΝΈΟΣ Κόσμος
21.02.2017
ΤΡ 21:30
€12 (ΜΕ ΜΠΙΡΑ Η ΚΡΑΣΙ)

Ντορέτα Λινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...