Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Duo Capriccioso: Histoire du Tango

Το Duo Capriccioso (φλάουτο: Κλεοπάτρα Κυρτάτα, κιθάρα: Αθανασία Νικολακοπούλου) μας ταξιδεύει με αγαπημένες μελωδίες, χορούς και τραγούδια από την Αργεντινή και τη Βραζιλία, στη Γαλλία και την Ελλάδα. Το τάνγκο του Astor Piazzolla μπλέκεται με τα σύννεφα του Buenos Aires του Maximo Diego Pujol, ενώ ο Jaques Ibert μας προσφέρει ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα και ο Erik Marchelie μας δίνει τη δική του εκδοχή για το τάνγκο. Και επειδή η ζωή είναι ωραία μόνο όσο μπορούμε να ονειρευόμαστε, από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μάνος Χατζιδάκις με την αξέχαστη οδό Ονείρων.
Βιογραφικό του Duo Capriccioso:
Η Κλεοπάτρα Κυρτάτα (φλάουτο) και η Αθανασία Νικολακοπούλου (κιθάρα) συνεργάζονται από το 2008 ως μουσικό σχήμα «Duo Capriccioso». Με τον εξαιρετικά αρμονικό συνδυασμό των δύο οργάνων τους και ένα ιδιαίτερα ευρύ ρεπερτόριο, μετρούν μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων με πλούσιο πρόγραμμα: προκλασικά και κλασικά έργα, Γάλλους συνθέτες του εικοστού αιώνα, σύγχρονους συνθέτες της Λατινικής Αμερικής, ελληνικά τραγούδια, αλλά και μουσικά παραμύθια. Έχουν εμφανιστεί στη Νάξο, τη Μύκονο, την Άνδρο, στη Γιορτή Δρόμου Ψυρρή, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στον ΙΑΝΟ κ.α.
A tempo Art Bistro, Ακαδημίας 57 και Ιπποκράτους, Αθήνα
25.02.2017
Σα: 21:00
€10 (ΜΕ ΜΠΙΡΑ Η ΚΡΑΣΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...