Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργάνωσε την ετήσια γιορτή του

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου. Εβδομήντα χρόνια συμπληρώθηκαν από την ίδρυση των ομίλων Unesco και ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργάνωσε προς τιμήν της την ετήσια γιορτή απολογισμού του ομίλου.

Στην γιορτή αυτή πέρα από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που περιλάμβαναν το χορόδραμα από την Αρπαγή της Περσεφόνης και χορευτικά συγκροτήματα έγινε και βράβευση προσωπικοτήτων. 

Όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας του ομίλου, ενώ ακολούθησε δεξίωση.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη. (Παναγή Τσαλδάρη 10, Νίκαια).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Βουλευτής στη Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, ο Δρ. Αναστάσιος Κουτσούκος, Διδάτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης, η Σοφία Παπαδάτου μέλος της επιτροπής Εκπαίδευσης του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, κ.α.

Ο Ιωάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, μίλησε για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο του Ομίλου και την πολιτιστική προσφορά του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...