Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Διήμερο CineDoc Kids και Beatbox στο Μέγαρο Μουσικής

Ένα διήμερο αφιερωμένο στα παιδιά και τους νέους γεμάτοΕΙΚΌΝΕΣ, συγκινητικές ιστορίες και πολύ ρυθμό και ταλέντο! Η αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας φιλοξενεί το Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου CineDoc Kids και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox 2017 για παιδιά.
Το CineDoc προβάλλει βραβευμένα ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ με στόχο να ενθαρρύνουν το διάλογο γύρω από σημαντικά κοινωνικά θέματα και να εμπνεύσουν συλλογικές δράσεις. Οι ταινίες που συμμετέχουν απεικονίζουν τη ζωή μέσα από τα μάτια παιδιών και εφήβων σε διαφορετικά μέρη της γης. Oι ιστορίες της Σονίτα από το Αφγανιστάν που ονειρεύεται να γίνει ράπερ ενάντια στα σχέδια των γονιών της, της μικρής Μέρνα που αγαπά να τραγουδά, των αδελφών Νάστια και Πολίνα που θέλουν να γίνουν κορυφαίες μπαλαρίνες, του Τζο που αναζητά εκείνο το αυτοκόλλητο που θα του αλλάξει τη ζωή και άλλες, θα ξεδιπλωθούν μπροστά στα μάτια των νεαρών θεατών. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παρουσίαση και την αξιολόγηση των ταινιών και ψηφίζουν τα ίδια την καλύτερη ταινία του Φεστιβάλ. Οι προβολές απευθύνονται σε θεατές από 8 ετών και πάνω και συνοδεύονται από βιωματικά εργαστήρια και παράλληλες δράσεις καθώς και προβολές στον κινηματογράφο Δαναό.
ΣτοΠΛΑΊΣΙΟ του διημέρου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox 2017 για παιδιά ως 18 ετών, σε συνεργασία με το Beatbox Greece. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους νεότερους beatboxers της χώρας, σε μικροφωνικές μονομαχίες για την ανάδειξη των Πρωταθλητών 2017 και εντυπωσιακά showcases από τους κριτές της διοργάνωσης. Θα προηγηθεί Beatbox Workshop.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Beatbox επικοινωνήστε στο beatboxgreeceGMAIL.com και για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ενώ για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 6984988445 (Λίλα Ζαφειροπούλου).
 

 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ.Σοφίας και Κόκκαλη 1, Αθήνα
11.02.2017 - 12.02.2017
Σα.: 12:30-21:00 & Κυ.: 11:00-14:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μαρία Σπανουδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...