Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι #8: Η Ζωή σε Άσπρο + Μαύρο


Το freecinema.gr διοργανώνει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τη θεματική εβδομάδα προβολών του υπό τον γενικό τίτλο ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Φέτος, ο συνοδευτικός τίτλος είναι το… «Η Ζωή σε Άσπρο + Μαύρο» και η έναρξη θα γίνει στις 18 Ιουλίου, στο θερινό σινέ Ριβιέρα (Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια).

Το φετινό πρόγραμμα του ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ξεκινά με τα έγχρωμα πλάνα των Πάουελ και Πρεσμπέργκερ από το «Ζήτημα Ζωής και Θανάτου» και κλείνει με την τετράχρωμη οδύνη του «Μεσοκαλόκαιρου» (σε πρώτη πανελλήνια προβολή), που το κοινό θα παρακολουθήσει σε πανελλήνια πρώτη. Στο ενδιάμεσο οι ταινίες που θα δείτε θα διαδραματίζονται σε κόσμους που λες κι έχουν «ξεβάψει», με όλο τον πλούτο των χρωμάτων της αληθινής ζωής να έχει «κρυφτεί».

«Η Ζωή σε Άσπρο + Μαύρο», 18 - 24 Ιουλίου 2019, κλασικά με την ευγενική υποστήριξη της Ταινιοθήκη της Ελλάδος / Greek Film Archive, πίνοντας Βίκος Cola - Vikos Cola στον θερινό κινηματογράφο Ριβιέρα (Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια). Δώδεκα ταινίες σε μαυρόασπρους κόσμους αληθινής μαγείας ή και ρεαλισμού, με μία πανελλήνια πρεμιέρα ανατρεπτικής… τετραχρωμίας που θα σοκάρει για το φινάλε.

Μία διοργάνωση του freecinema.gr.

https://www.facebook.com/events/456471828466385/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...