Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Η προετοιμασία του ερμηνευτή

Σεμινάριο "Η Προετοιμασία του Ερμηνευτή" με τον Κωνσταντίνο Καρβουνιάρη.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες των παραστατικών τεχνών (χορευτές, ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς) και σε όποιον ενδιαφέρεται μέσω της κίνησης, του αυτοσχεδιασμού και του λόγου να συνδεθεί με τον εαυτό του, την ομάδα και το χώρο και να ενδυναμώσει την παρουσία του στο εδώ και τώρα.

Ομαδικά παιχνίδια, ασκήσεις επηρεασμένες από τεχνικές του σύγχρονου χορού και του αυτοσχεδιασμού και ασκήσεις αναπνοής, μας επιτρέπουν μέσα από τη βιωματική εμπειρία να κατοικήσουμε το σώμα μας πλήρως.

>Ημερομηνίες & Ώρες:
08-09-10-11-12 Ιουλίου 2019 | 11:00-14:00

>Τοποθεσία
Artiria Athens | Λεωχάρους 13, Αθήνα 10560

>Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ

>Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής:
Κων/νος Καρβουνιάρης
email: konstantinoskarvouniaris@gmail.com
Τηλ: 6942607753
Artiria Athens
Τηλ: 2103227446

Βιογραφικό Σημείωμα
Ο Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του Ωδείου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στη διδασκαλία Yoga στο διεθνή οργανισμό Sivananda Yoga. Εργάζεται ως ερμηνευτής (ηθοποιός- χορευτής) στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, διδάσκει και χορογραφεί.

Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί στο θέατρο και στον κινηματογράφο- τηλεόραση με σκηνοθέτες όπως: Θ. Ακοκκαλίδης, Γ. Σαχίνης, Μ. Φωτάκη, Ε. Μπίρμπα, Φ. Παπαχριστοδούλου, Γ. Καλογεροπούλου, Η. Κουνέλας, Λ. Θάνος, Δ. Αδάμη, Μ. Γεωργωπούλου, Κ. Καπελώνης, Γ. Μπιανάρης, Γ. Λαζάνης, Α. Αντωνιάδης, Π. Καποδίστριας, Γ. Μορτζός, Χ. Ξενάκης, Μ. Βενιέρης, Θ. Κινδύνης, Μ. Μωραΐτης, Π. Ανέστης, Ι. Δημητρίου, Γ. Θεώνας, Π. Κοκκινόπουλος, Κ. Κουτσομίτης, Χ. Δήμας, Ε. Τσουρούτας, μεταξύ άλλων.

Ως χορευτής έχει συνεργαστεί με χορογράφους όπως: Γ. Μανταφούνης, P. Faura, Ζ. Δημητρίου, Ε. Λασκαρίδης, Σ. Πατερίδης, Δ. Παπαϊωάννου, Y. Kaseki, Π. Γάλλιας, Γ. Μπαγούρδης, Ν. Καλεθριανού, Α. Ιγνατίου, Ζ. Νικολούδη, μεταξύ άλλων.

Έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους και έχει συνδημιουργήσει την παράσταση “Η εμπειρία της παράστασης Κήπος Στάχτες” για το Φεστιβάλ Αθηνών. Το 2016 παρουσίασε τη Solo προσωπική δημιουργία “Βάλε αλεύρι, κάμε πίτα”, στο φεστιβάλ ΜΕΤΑ.

Υπήρξε μέλος της χορογραφικής ομάδας για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων (Αθήνα 2004).

Έχει διδάξει θεατρικό παιχνίδι, κίνηση & αυτοσχεδιασμό στη NorForSale open art community, στη θεατρική ομάδα “Θεατροδίνη” του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Χίος), στο ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, στην θεατρική ομάδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Περιστερίου και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

Είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού της ανώτερης Δραματικής Σχολής Δήλος- Δ. Χατούπη από το 2013.

https://www.facebook.com/events/1021815654695525/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...