Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Σεμινάριο τεχνικής σύχρονου χορού με την Ιωάννα Τουμπακάρη


Σεμινάριο τεχνικής σύχρονου χορού με την Ιωάννα Τουμπακάρη

Το μάθημα θα εστιάσει στην ιδέα της ροής και θα εξερευνήσει-ενισχύσει τη χρήση του κέντρου μας ως αφετηρία της κίνησης. Ξεκινώντας από ασκήσεις στο πάτωμα θα χτίσουμε έλεγχο του σώματος,του βάρους μας και θα το δυναμώσουμε χρησιμοποιώντας ένα λεξιλόγιο με ροή αλλά δυναμικό ταυτόχρονα. Με συνδυασμους που ταξιδεύουν στο χώρο στο όρθιο επίπεδο καλούμαστε να συνειδητοποιήσουμε τις μεταφορές βάρους,να κινηθούμε γρήγορα και με καθαρότητα καθώς εναλλάσουμε μεγάλες και πιο μικρές λεπτομερείς κινήσεις.Η έκρηξη καθώς και οι δυναμικές κλωτσιές φερόμενες από το χώρο των μαχητικών τεχνών θα εμπλουτίσουν το μάθημα μας.

8-12 Ιουλίου ώρα 19.30 - 21.00
Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ

Χορός–Κίνηση–Ρυθμός
Μεσογείων 446, Αγία Παρασκευή
(είσοδος από Στρ. Οδ. Μαρουλή), 1ος όροφος
Τηλ. επικοινωνίας: 6973-204526 / 210-6545809
E-mail: athina_dimou@yahoo.gr

Η Ιωάννα Τουμπακάρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε με άριστα από τη Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Συνέχισε τις σπουδές της στο London Contemporary Dance School. Έχει συνεργαστεί με διάφορους χορογράφους και σκηνοθέτες σε παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων με τον Φωνιαδάκη Αντώνη,Ρήγο Κωνσταντίνο, Μπίρμπα Έφη, Κακλέα Γιάννη,ομάδα Yelp,ομάδα Πρόσχημα,ομάδα Ζήτα,Nova Melancholia. Κατέχει μαύρη ζώνη στο παραδοσιακό κουνγκ φου και πτυχίο προπονητή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το 2016 κατέκτησε τη 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κινέζικης Πάλης που διεξήχθη στην Ιταλία. Διδάσκει σύγχρονο χορό και κουνγκ φου σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

https://www.facebook.com/events/463773931035172/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...