Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

2ήμερο Εκδηλώσεων στο Σκόρο

3 Ιουλίου 2020


8.30μμ
Με αφορμή την προσπάθεια παραχώρησης του 80% των αποθεμάτων νερού της Ελλάδας σε ιδιώτες και παράλληλα τις διεκδικήσεις των πολιτών στους Σταγιάτες Πηλίου, συναντιόμαστε για να παρακολουθήσουμε το ντοκιμαντέρ "Μέχρι την τελευταία σταγόνα" του Γ.Αυγερόπουλου.Ο Μυστικός πόλεμος του νερού στην Ευρώπη. Είναι το νερό για την ΕΕ ένα εμπόρευμα της αγοράς, ή ένα ανθρώπινο δικαίωμα;

10.30μμ
Γιορτή με παραδοσιακή μουσική από τους Farra Duo.
_____________________________________

4 Ιουλίου 2020

8.30μμ
Μετά το AGORA I (Aπό τη δημοκρατία στις αγορές) και την μεγάλη συμμετοχή φίλων, συναντιόμαστε στο Σκόρο για να παρακολουθήσουμε σε online streaming το δεύτερο μέρος: AGORA ΙI (Δεσμώτες) του Γ. Αυγερόπουλου.
Για 4,5 χρόνια, από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019, ο Αυγερόπουλος παρακολουθεί την κοινωνία της χώρας του σε διαφορετικά επίπεδα. Μπόρεσε να καταγράψει με εικόνα και ήχο ορισμένες αυθεντικές στιγμές και παρασκήνια κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, το δραματικό πρώτο εξάμηνο του 2015. Επεκτείνεται δε και στα επόμενα χρόνια, σε άλλες κρίσιμες στιγμές, όπως το Μακεδονικό, ή η ολοκλήρωση του προγράμματος λιτότητας το καλοκαίρι του 2018. Το πολιτικό επίπεδο της ταινίας συντίθεται από ένα υλικό που θα δει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά.

10.30μμ
Γιορτή με μουσική στον πεζόδρομο και "δωράκια" για οικ. ενίσχυση του χώρου

ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ!

Για την οικονομική ενίσχυση του χώρου, θα δίνονται μικρά δωράκια.
Και... επειδή τίποτα δεν έχει τιμή. Η τιμή θα καθορίζεται από παιχνίδι με ζάρια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...