Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Ο θρυλικός Placido Domingo το Φεστιβάλ Λιουμπλιάνας


 Φεστιβάλ Λιουμπλιάνα

Ο θρυλικός Placido Domingo ξαναπάει στη σκηνή του φεστιβάλ στις 8. Ιουλίου. Μετά από συναυλιακό βράδυ στο 67. το Φεστιβάλ Λιουμπλιάνας όπου έλαμψε ως μαέστρος με το Verdi ' s Requiem performance, θα μας εξυπηρετήσει αυτή τη φορά με το ρεπερτόριο της όπερας άριας για ρόλους baritone και ζαρζουέλα.
Ο μουσικός πίσω από τον οποίο μια μαγευτική καριέρα τραγουδιού γιόρτασε τα 80στα γενέθλιά του φέτος. Ασχολείται με ένα ξεχωριστό επίτευγμα της απεικόνισης 151 ρόλων, που δεν έχει πετύχει ποτέ άλλος τραγουδιστής της όπερας. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης προσπάθησε να ανοίξει το δρόμο για πολλούς νέους, ακόμη και μη εξουσιοδοτημένους καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Το 1993 ίδρυσε διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού Operalia, όπου τα βραβεία κέρδισαν κορυφαίοι τραγουδιστές όπερας όπως ο Joseph Calleja, José Cura, Erwin Schrott, Joyce DiDonato, Sonja Jon čeva και πολλοί άλλοι που κέρδισαν τον ανταγωνισμό με μια ανακάλυψη στον κόσμο οι όπερες.
⭐⭐⭐
Στην επερχόμενη συναυλία θα συμμετάσχει στο νέο αστέρι της όπερας Saioa Hernandez, η οποία γιόρτασε μετά το περσινό ντεμπούτο στο Milan Scala και το πρώην μέλος της Κρατικής Όπερας της Βιέννης Sabina Cvilak, το οποίο επέτρεψε ο Domingo στην Όπερα του 2007 στην Ουάσιγκτον. Τα αστέρια της Όπερας θα συνοδεύονται από τον RTV Slovenia Symphony Orchestra / Simfonični orkester RTV Slovenija υπό την τακτική του Ισπανού μαέστρου Jordi Bern öcer, ο οποίος συνεργάζεται με τον διάσημο τραγουδιστή από το 2012.
📆: 8 Ιουλίου., 2021
📍: Πλατεία Κογκρέσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...