Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ταξίδι στον κόσμο των Δεινόσαυρων

 

Υπέροχη εκδρομή για μικρούς και μεγάλους στο μοναδικό θεματικό πάρκο των Δεινόσαυρων, το οποίο συνδυάζει μοναδικά την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση. Εξόρμηση για ψώνια στο Mediterranean Cosmos και επίσκεψη στο «Αστερόκοσμο» όπου ζωντανεύει όλη η Χριστουγεννιάτικη Μαγεία. Η Θεσσαλονίκη βάζει τα γιορτινά της και μας περιμένει με πλούσιο στολισμό και μαγική γιορτινή ατμόσφαιρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
1η μέρα
Συγκέντρωση στις 7:00 το πρωί στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα (7:30 πμ). Ο δρόμος μας οδηγεί στην Νεράιδα Κοζάνης, ένα πανέμορφο χωριό με τη μαγευτική θέα. Χρόνος ελεύθερος για καφέ η φαγητό με ανεπανάληπτη θέα τα Πιέρια Όρη και τη λίμνη Πολυφύτου με την Γέφυρα. Η επόμενη μας στάση το πάρκο με γιγάντιους «Δεινόσαυρους, η μεγαλύτερη έκθεση με Δεινόσαυρους και Θηλαστικά στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Εκεί θα ζήσουμε μία εκπαιδευτική, διαδραστική και ανεπανάληπτη ψυχαγωγική εμπειρία, κάνοντας ένα νοερό ταξίδι στο μακρινό παρελθόν, στην εποχή που κυριαρχούσαν τα τεράστια πλάσματα στον πλανήτη. Ο απειλητικός Τυραννόσαυρος-Ρεξ, ο Βραχιόσαυρος, ο Διπλόδοκος και τα υπόλοιπα είδη των δεινοσαύρων, ευρήματα μιας πολύ μακρινής και άγνωστης χρονικής περιόδου, κάνουν το νοερό ταξίδι αξέχαστη και συναρπαστική ανάμνηση.
Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια.
Το απόγευμα επίσκεψη στο «Αστερόκοσμο», τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης & φαντασίας. Εκεί θα απολαύσουμε όσες βόλτες τραβάει η ψυχή μας στα πολλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες: παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Διανυκτέρευση.
2η μέρα
Μετά το πρωϊνό αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για την γιορτινή Θεσσαλονίκη, που μας βάζει στο κλίμα της εποχής. Το κέντρο της θα έχει μετατραπεί στο απόλυτο Christmas spot και φιλοξενεί χριστουγεννιάτικες αγορές, μουσικές, καλλιτέχνες, ξωτικά και άλλα. Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές, διακοσμητικά είδη και στολίδια, φαγητά και κρασί, ροφήματα και ξηροί καρποί θα νοστιμεύουν τη βόλτα μας. Χρόνος ελεύθερος για εξερεύνηση στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, για καφέ η φαγητό (προαιρετικά).
Συνεχίζουμε για το Mediterranean Cosmos, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος για βόλτα και ψώνια.
Νωρίς το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Κέρκυρα με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Τιμή συμμετοχής
130 € ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
110 € παιδί έως 15 ετών σε τρίκλινο η τετράκλινο δωμάτιο
Επιβάρυνση μονόκλινου 20 €
Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν του γραφείου μας, εισιτήρια φέρρυ-μποτ Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα, Φέρρυ και διόδια λεωφορείου, μία διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο 4* στην Θεσσαλονίκη, είσοδος στον πάρκο δεινόσαυρων, συνοδός του γραφείου μας, ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης, Φπα.
Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδος στο Αστερόκοσμο (8 €), είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ – δήλωση συμμετοχής και πληρωμή το αργότερο έως την Τετάρτη 14/12/22
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ
Δηλώστε συμμετοχή στο
τηλ. 26610 22005
κινητό 6974791544
email: reservations@firsttravel.gr
DEC 29 AT 7 AM – DEC 30 AT 10:30 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...