Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Joanna Drigo live @ Μουσικό Κουτί

 

Η Joanna Drigo επανέρχεται με έναν πολύ ιδιαίτερο ηλεκτρικό ήχο, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς Αντώνη Δούνια, Φώτη Καραογλάνη και Δημήτρη Πατρώνα.

Λίγα λόγια για την Joanna Drigo:
Η Joanna Drigo ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική με την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ της «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», που κυκλοφόρησε από την EMI. Η αρχή έγινε αφού επιλέχθηκε μετά από οντισιόν για να συμμετάσχει στις ζωντανές εμφανίσεις του Φίλιππου Πλιάτσικα, ενός από τα ιδρυτικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των Πυξ Λαξ. Η συνεργασία της Joanna με τον Φίλιππο οδήγησε στην ηχογράφηση του πρώτου της άλμπουμ, με τα τραγούδια "Βίκυ" και "Αλλεργία στις δεσμεύσεις" να κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις των ακροατών.
Η Joanna κυκλοφόρησε αργότερα το δεύτερο της άλμπουμ με τίτλο "Ζυγός στην καρδιά" καθώς και διάφορα άλλα singles μέσα στα επόμενα χρόνια, ξεχωριζοντας για τις πολυάριθμες και ιδιαίτερες ζωντανές εμφανίσεις της.
Το 2021 η Joanna συναντά την SPRING TR3E, μια ομάδα με όραμα, πολυετή εμπειρία στη μουσική παραγωγή, τη σύνθεση τραγουδιών και την προώθηση καλλιτεχνών. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι ένας φρέσκος και πρωτότυπος ήχος, με το πρώτο δείγμα της συνεργασίας τους να είναι το single "Foolish game" καθώς και το “World on fire”, ένα τραγούδι που γράφτηκε για τον διαγωνισμό της Eurovision 2022 και κατάφερε να φτάσει στα 5 επικρατέστερα υποψήφια κομμάτια προς επιλογή.
Μουσικοί συντελεστές:
Φώτης Καραογλάνης : Hλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Πατρώνας : Ηλεκτρικό μπάσο
Αντώνης Δούνιας : Tύμπανα
Μουσικό Κουτί
Κωνσταντινουπόλεως 70, Κεραμμεικός.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6906418034, 6978613005
Είσοδος: 7 ευρώ
THURSDAY, DECEMBER 29, 2022 AT 9 PM

Μουσικό Κουτί / Mousiko Kouti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...