Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Nick Tsiamtsikas Blues Band - Rockwood Live Stage


 Το σκληρό ηλεκτρικό Blues του Chicago, αλλά και οι ακουστικοί ρυθμοί του αμερικάνικου Νότου, δεν έχουν μυστικά για την μπάντα του Νίκου Τσιαμτσίκα.

Μα μπάντα που ακολουθεί πιστά τη σκηνή των Blues, ηλεκτρικών και ακουστικών, με σεβασμό στην ιστορία της μουσικής που γέννησε το Rock N’ Roll το Rock τη Soul Και ενέπνευσε σχεδόν όλα τα είδη, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η μοναδική χροιά της φωνής του Νίκου Τσιαμτσίκα, κυριαρχεί στην εκτέλεση κομματιών των Muddy Waters, B.B. King, Buddy Guy,Junior Wells, Willie Dixon και δεκάδων άλλων δημιουργών και σε αρμονία με την απόλυτα Blues ηλεκτρική κιθάρα του Βαγγέλη Μαγκλάρα , αποδίδουν με τρόπο απαράμιλλο τη μουσική σκηνή των Chicago Blues κερδίζοντας με κάθε εμφάνιση νέους φίλους.
Ορόσημα αποτελούν , το αλάθητο μπάσο του Δημήτρη Μάλη και τα τύμπανα- ράγες του Ιάκωβου Γκέλια, που συνθέτουν τη δυνατότερη Blues ομάδα αυτή τη στιγμή στην πλούσια ομολογουμένως μουσική σκηνή της Αθήνας.
Τα Blues στην Ελλάδα, έχουν βρεί στη Nick Tsiamtsikas Blues Band , έναν σπάνιο σύμμαχο, συνοδοιπόρο, οπαδό και στρατιώτη, γνήσιο και ολοκληρωμένο, αυθεντικό εκφραστή των Blues, που δε χρειάζεται άλλες συστάσεις…. Φτάνει να τους ακούσει κανείς μία μόνο φορά για να μην τους χάσει ποτέ από τη σκηνή που καταθέτουν την ψυχή τους…
📍 Βασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα (5 λεπτά από ΗΣΑΠ Βικτώρια)
☎️ 2155010941 - 6980762062 (τηλ. κρατήσεις καθημερινά από τις 20:00)
🔹http://www.rockwood.gr/el/main/reservations/ (ηλεκτρονικές κρατήσεις)
+4€ στο πρώτο ποτό κατ' άτομο, αντί εισόδου
Νίκος Tσιαμτσίκας - φωνή
Ιάκωβος Γκέλιας - τύμπανα
Δημήτρης Μάλης - μπάσο
Ευάγγελος Μαγκλάρας - κιθάρα
MONDAY, DECEMBER 26, 2022 AT 9 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...