Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Θεοδοσία Τσάτσου τον Δεκέμβριο στο Faust

 

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ LIVE

Πού να 'σαι τώρα... πού γυρνάς;
Η ανατρεπτική Θεοδοσία Τσάτσου επιστρέφει στο Faust
για δύο ακόμα ζωντανές εμφανίσεις τον Δεκέμβριο
H Θεοδοσία Τσάτσου, μετά από δύο καθηλωτικές συναυλίες, θα ανέβει ξανά στη σκηνή του Faust. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα «ταξιδέψει» το κοινό στο πλούσιο μουσικό και συναισθηματικό της σύμπαν σε δύο ξεχωριστές βραδιές την Πέμπτη 8 και 22 Δεκεμβρίου.
Με αγαπημένα μουσικά κομμάτια που παρουσιάζει σταθερά στις εμφανίσεις της, αλλά και νέα που έχει στα σκαριά, θα χαρίσει τη φωνή και την ενέργειά της που έχει «γράψει» στην ψυχή του κοινού.
Με καταγωγή από την Αυστραλία, η Θεοδοσία Τσάτσου μας συστήθηκε με το συγκρότημα «Μπλε» και έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως τα «Φοβάμαι» και «Νιώθω Ενοχές» είναι χαραγμένα στη μουσική μας ιστορία. Από το 1999, παρουσίασε εξαιρετικές σόλο δουλειές με τα άλμπουμ «Ύποπτος Κόσμος», «Κόκκινο» και « Αγαπήσου», ενώ είχε ιδιαίτερες συνεργασίες (Πυξ-Λαξ: «Μόνο για κείνη μη μου λες»). Τραγούδια της, όπως το μαγευτικό «Στη Θάλασσα» και το νοσταλγικό «Πού να ‘σαι τώρα», αγαπήθηκαν από το κοινό. Η μουσική της βουτά στους ήχους της soul, των blues, του funk, της pop, αλλά, σχεδόν πάντα, υπάρχει κάτι το ροκ που πηγάζει από την ανατρεπτική προσωπικότητα. Ιδιαίτερες, επίσης, είναι και οι διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
• Πέμπτη 8 & 22 Δεκεμβρίου 2022
• Ώρα έναρξης: 21:30
• Είσοδος: 10€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
• Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/theodosia-tsatsou-live/
THURSDAY, DECEMBER 22, 2022 AT 2 PM – 9:30 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...