Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

€ 2,2 εκ. σε οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

 


€ 2,2 εκ. σε οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, με την ιδιότητα του συγχρηματοδότη και συντονιστή, σε σύμπραξη με το NGO Support Centre - Cyprus, ανακοινώνει τα έργα και τις οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα και την Κύπρο, που έχουν επιλεγεί για να λάβουν επιχορήγηση ύψους €2.200.903, στο πλαίσιο του προγράμματος BUILD.
41 έργα επελέγησαν προς χρηματοδότηση στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα BUILD, σε συνέχεια της αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν στις εξής προσκλήσεις του προγράμματος:
▶️Ευαισθητοποίηση και κατανόηση των δικαιωμάτων και των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
▶️Προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων και των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Το Πρόγραμμα BUILD συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση μέσω του προγράμματος Citizens, Equality, Rights and Values (CERV), το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ. Στόχο έχει την προστασία, την προώθηση και την ευαισθητοποίηση για τα θεμελιώδη δικαιώματα και αξίες της Ε.Ε., μέσω της στήριξης των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία και της ενίσχυσης των ικανοτήτων και της βιωσιμότητάς τους.
Μπορείτε να βρείτε τη λίστα των έργων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα εδώ: https://tinyurl.com/4x2b4a2f
Συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετέχουσες οργανώσεις! Eυχόμαστε επιτυχία στις δράσεις σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...