Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

«30 χρόνια αδελφοί Καραβιώτη»


 Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός (Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση), οι τραγουδιστές της Κεφαλονιάς & της αγάπης Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης παρουσιάζουν την επετειακή τους συναυλία:

«30 χρόνια αδελφοί Καραβιώτη»
Οι κατεξοχήν εκπρόσωποι της ελληνικής καντάδας και του ελληνικού bel canto, Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης, σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι εορτασμού των 30 χρόνων προσφοράς τους στο τραγούδι.
Στην έναρξη της συναυλίας θα προβληθεί βίντεο με τη ζωή και το έργο των καλλιτεχνών και θα ακολουθήσει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με καντάδες, τραγούδια που αγάπησαν και ερμήνευσαν, αλλά και δικές τους δημιουργίες. Σε αυτήν την γιορτή θα λάβουν μέρος εκλεκτοί προσκεκλημένοι καλλιτέχνες από διάφορες στιγμές κοινής συνεργασίας στην πορεία τους.
Ειδικότερα, ο μελωδικός Γιάννης Πετρόπουλος έρχεται να θυμίσει στιγμές από την συνεργασία τους με τον αξέχαστο συνθέτη Νίκο Ιγνατιάδη, η επική Σοφία Μιχαηλίδη από την συνεργασία τους με τον αγαπημένο Αντώνη Καλογιάννη και η δημοφιλής Κωνσταντίνα από την συνεργασία τους με τον σπουδαίο στιχουργό Σαράντη Αλιβιζάτο.
Θα ακουστούν τραγούδια όπως Απόψε την κιθάρα μου, Η ωραία Κεφαλονιά, Αργοστολάκι όμορφο, Η θρησκεία μου είσαι ’συ, Κόκκινο γαρύφαλλο, Μια Ελλάδα φως, Σαν τριαντάφυλλο, Της αγκαλιάς το λιμάνι, Σώμα με σώμα, Ο Χαρτοπόλεμος.
Τις ενορχηστρώσεις της συναυλίας υπογράφει ο μουσικολόγος Σπύρος Καραβιώτης, ενώ τους ερμηνευτές θα συνοδεύσει ελαφρά-λαϊκή ορχήστρα υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ανδρέα Μπουτσικάκη.
Χορηγός Συναυλίας: Levante Ferries
Δομή & διάρκεια συναυλίας: Η συναυλία αποτελείται από δύο μέρη συνολικής διάρκειας μιάμισης ώρας με ενδιάμεσο διάλειμμα δέκα λεπτών.
Τιμές:
Γενική είσοδος: 20 €, 15 €
Διακεκριμένη θέση: 25€
Ομαδικά εισιτήρια: 12 € (πλατεία), 10 € (εξώστης)

• Οι θέσεις είναι αριθμημένες & θα λειτουργήσει ταξιθεσία
• Παρακαλείσθε να προμηθευτείτε εγκαίρως τα ομαδικά εισιτήριά σας
Τα αδέλφια Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης κλείνουν φέτος 30 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι υποστηρίζοντας με το καλλιτεχνικό τους ήθος την πεποίθηση «τραγουδάμε για να ενώσουμε τον κόσμο πιστεύοντας στη θεραπευτική δύναμη των τραγουδιών της αγάπης και της καλής μουσικής». Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στα δύο αδέρφια, αλλά και στους αξιόλογους συνεργάτες τους, οι οποίοι προβάλουν με συνέπεια και σεβασμό το διαχρονικό ελληνικό τραγούδι. 

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...