Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Η ΔΡΟΥΜΙΝΕΞ μαλακώνει τις Σκληρές Ινδίες!


 Η ΔΡΟΥΜΙΝΕΞ μαλακώνει τις Σκληρές Ινδίες!

Ημερίδα - Νυχτερίδα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου από τις 6:00 το απόγευμα για την προώθηση των σκοπών του καταστατικού της αγαπημένης σας ΚοινΣεπ.
Η ημερίδα αυτή, πιστή στους σκοπούς του καταστατικού μας, εστιάζει στην διοργάνωση επιτυχημένων ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με στόχο την διατήρηση παραδοσιακών αναλογικών μέσων διάδοσης της καλής μουσικής. Μουσικές εισηγήσεις από τους STEALTH και DrouMineX KREW εγγεγραμμένες σε δίσκους βινυλίου θα σχρατσάρουν σπάζοντας την σιωπή και διαταράσσοντας την πιστοληπτική ικανότητα του ήχου.
Η εκδήλωση επιπροσθέτως φιλοδοξεί να αναπτυχθεί σε αυθόρμητες συνεδριάσεις στρογγυλής και τετράγωνης τραπέζης αλλά και ορθογώνιας μπάρας. Θεματικές ανοιχτές σε κοινωνικά θέματα με εισηγήσεις και εξηγήσεις των θαμώνων σε τομείς που αφορούν πολιτική, μόδα, ζώδια, διεθνές δίκαιο, αισθηματικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον ελπίζοντας να δώσουν λύσεις σε υπαρκτά και ανύπαρκτα υπαρξιακά προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου.
Στο χώρο του συνεδριακού κέντρου διασκεδάσεως θα στηθεί έκθεση-αγορά με τίτλο:
"Οργανικά Ενδύματα με Κρυφά Μηνύματα"
Το ιδρυτικό μέλος disconekt θα παρουσιάσει επιλεγμένα σχέδια τα οποία, μέσω ικανοποίησης καταναλωτικών εξαρτήσεων, θα οδηγήσουν στην ανύψωση του ηθικού αλλά και των αισθητικών απολαύσεων των παρευρισκομένων.
Spetson 11Α, Athina 113 62

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...