✅ Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες.
✅ CWC PRO MasterClass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.
✅ H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η φύση μας χαρίζει απλόχερα τα αγαθά της σε όλες τις εποχές του χρόνου και έτσι βρίσκουμε μια τεράστια γκάμα υλικών που το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι μια άρτια τεχνογνωσία και μια σωστή προσέγγιση για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ευφάνταστες σαλάτες που να κεντρίζουν το ενδιαφέρον ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.
✅ Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Αντώνης Αγγελόπουλος θα παρουσιάσει και θα αναλύσει 20 καλοκαιρινές σαλάτες με υλικά χαμηλού κόστους με χαρακτηριστικά από πολλά σημεία ανά τον κόσμο.
✅ Τι πρέπει να προσέξουμε στη σύνθεση μιας σαλάτας .
✅ Πως επιλέγουμε το σωστό σκεύος, ποιες είναι οι ιδανικές θερμοκρασίες, πώς συνδυάζουμε τα χρώματα σε μια σαλάτα.
✅ Πως συνδυάζουμε τα υλικά και τι προσέχουμε στις υφές.
✅ Με ποιους τρόπους ρυθμίζουμε τις οξύτητες, τι ισορροπίες χρειάζονται στη σαλάτα, πως επιτυγχάνεται το UMAMI.
✅ Πως διαχειριζόμαστε τα υλικά μας από την παραλαβή έως και την εφαρμογή τους στο πιάτο.
✅ Ποιες είναι οι Θερμοκρασίες μεταφοράς των προϊόντων, ιχνιλασημότητα προϊόντων, πως πλένουμε σωστά τα λαχανικά μας , σωστή αποθήκευση.
✅ Θα αναλύσουμε τα κόστη της κάθε σαλάτας.
✅ Με ποιόν τρόπο κάνουμε το Food cost analysis της συνταγής, και τι θα πρέπει να αποφύγουμε.
✅ Θα αναπτύξουμε το θέμα του κατά πως μπορεί μια απλή σαλάτα να ενταχθεί σε ένα high – end menu.
✅ Θα αναδομήσουμε πιάτα και θα τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες εστιατορίων υψηλής γαστρονομίας.
✅ Πως θα φτιάξουμε ένα σωστό dressing.
✅ Θα δούμε πως φτιάχνουμε ένα σωστό dressing που να μην «κόβει».
Τι χρειάζεται για να πετύχουμε τη σωστή υφή και τι πρέπει να προσέξουμε.
✅ Συνταγές...
👉 Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα μας .......
👉 https://cooking-workshop.gr/Cooking-Seminar-Σεμινάριο-Μαγειρικής-20-Καλοκαιρινές-Σαλάτες-607.html?ad=event
https://www.facebook.com/events/162603671830352/
✅ CWC PRO MasterClass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.
✅ H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η φύση μας χαρίζει απλόχερα τα αγαθά της σε όλες τις εποχές του χρόνου και έτσι βρίσκουμε μια τεράστια γκάμα υλικών που το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι μια άρτια τεχνογνωσία και μια σωστή προσέγγιση για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ευφάνταστες σαλάτες που να κεντρίζουν το ενδιαφέρον ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.
✅ Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Αντώνης Αγγελόπουλος θα παρουσιάσει και θα αναλύσει 20 καλοκαιρινές σαλάτες με υλικά χαμηλού κόστους με χαρακτηριστικά από πολλά σημεία ανά τον κόσμο.
✅ Τι πρέπει να προσέξουμε στη σύνθεση μιας σαλάτας .
✅ Πως επιλέγουμε το σωστό σκεύος, ποιες είναι οι ιδανικές θερμοκρασίες, πώς συνδυάζουμε τα χρώματα σε μια σαλάτα.
✅ Πως συνδυάζουμε τα υλικά και τι προσέχουμε στις υφές.
✅ Με ποιους τρόπους ρυθμίζουμε τις οξύτητες, τι ισορροπίες χρειάζονται στη σαλάτα, πως επιτυγχάνεται το UMAMI.
✅ Πως διαχειριζόμαστε τα υλικά μας από την παραλαβή έως και την εφαρμογή τους στο πιάτο.
✅ Ποιες είναι οι Θερμοκρασίες μεταφοράς των προϊόντων, ιχνιλασημότητα προϊόντων, πως πλένουμε σωστά τα λαχανικά μας , σωστή αποθήκευση.
✅ Θα αναλύσουμε τα κόστη της κάθε σαλάτας.
✅ Με ποιόν τρόπο κάνουμε το Food cost analysis της συνταγής, και τι θα πρέπει να αποφύγουμε.
✅ Θα αναπτύξουμε το θέμα του κατά πως μπορεί μια απλή σαλάτα να ενταχθεί σε ένα high – end menu.
✅ Θα αναδομήσουμε πιάτα και θα τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες εστιατορίων υψηλής γαστρονομίας.
✅ Πως θα φτιάξουμε ένα σωστό dressing.
✅ Θα δούμε πως φτιάχνουμε ένα σωστό dressing που να μην «κόβει».
Τι χρειάζεται για να πετύχουμε τη σωστή υφή και τι πρέπει να προσέξουμε.
✅ Συνταγές...
👉 Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα μας .......
👉 https://cooking-workshop.gr/Cooking-Seminar-Σεμινάριο-Μαγειρικής-20-Καλοκαιρινές-Σαλάτες-607.html?ad=event
- Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 στις 5 μ.μ. – 10 μ.μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου