Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

O ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

O ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαδικτυακή Εκδήλωση για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα
Εγκαινιάζοντας την έναρξη της Β΄ φάσης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Wikipedia Challenge: Γίνε ένας σύγχρονος εγκυκλοπαιδιστής», παρακολουθήστε μια θεματική διαδικτυακή εκδήλωση, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρες 16:00-19:00, για την ανάδειξη του ψηφιακού πολιτιστικού πλούτου που βρίσκεται στη διάθεση μαθητών/μαθητριών και εκπαιδευτικών.
Συνεργαζόμενοι πολιτιστικοί φορείς παρουσιάζουν ένα σύνολο από ψηφιακές συλλογές, διαδικτυακές εκθέσεις και online εφαρμογές που διατίθενται ελεύθερα και είναι πλέον ανοιχτές και προσβάσιμες στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο
Μια διοργάνωση του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλία 1821-2021 / Initiative 1821-2021, σε συνεργασία με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους - ΓΑΚ, το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα, το The Benaki Museum, το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο - National Historical Museum, τη Βιβλιοθήκη της Βουλής, το Ίδρυμα Θεοχαράκη, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη & το Ιστορικό Αρχείο Εθνικής Τράπεζας, την PostScriptum & τον Σύλλογος Σχολείων Κοινότητας Βικιπαίδειας Ελλάδας. Με την υποστήριξη του Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο.
Photos: Nikos Papagelis, Petros Chitiris, Vaggelis Lainas



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...