Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ «VΙP MEΣITEΣ AΣΦAΛIΣEΩN»

Κατόπιν ομόφωνης αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, η Υπεύθυνη του Ασφαλιστικού Γραφείου «VIP Μεσίτες Ασφαλίσεων» Αγγελική Πιτσόλη ορίστηκε, πριν από λίγες ημέρες, Διευθύντρια στον Τομέα Ισότητας του Ομίλου.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στον Τομέα Ισότητας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων έχουν οριστεί δύο εξέχουσες προσωπικότητες, Διευθύντριες που αντιπροσωπεύουν επάξια το σημαντικό αυτόν Τομέα. Μία εξ αυτών είναι η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνορουμανικής Φιλίας «ΑΡΜΟΝΙΑ» Μανουέλα Μαρινέσκου, η οποία έχει διαγράψει και συνεχίζει να βαδίζει σε μία μακρά πορεία ανιδιοτελούς προσφοράς στον Πολιτισμό, την Ειρήνη και τη Φιλία, ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρουμανία. Πλέον, τον Τομέα Ισότητας πρεσβεύει και η διακεκριμένη ασφαλίστρια Αγγελική Πιτσόλη, που - μαζί με τον Πολίτη Βρεττό - ως Υπεύθυνη του Ασφαλιστικού Γραφείου «VIP Μεσίτες Ασφαλίσεων» έχει διακριθεί για το αξιέπαινο και πολύπλευρο έργο της» τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCOΠειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ασφαλιστικό Γραφείο «VIP Μεσίτες Ασφαλίσεων» έχει αναλάβει τηδωρεάν ασφάλιση παντός κινδύνου των 4 Μονίμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCOΠειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος καθώς και Κορινθίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...