Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ‏

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
«ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ»
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Διεθνής Έκθεση Εικαστικών, θα πραγματοποιηθεί από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος και Καραολή Δημητρίου 29- Παλιό Ταχυδρομείο). Τα εγκαίνια, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19.30.

«Δημιουργοί που ασχολούνται με κάθε μορφή τέχνης, όπως ζωγραφική, αγιογραφία, φωτογραφία, γλυπτική, εικαστικό κόσμημα και με την κατασκευή αντικειμένων, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό το έργο τους. Οι παρευρισκόμενοι θα περιηγηθούν στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού και θα θαυμάσουν τις μοναδικές δημιουργίες των καλλιτεχνών» υπογράμμισαν σε κοινή δήλωσή τους ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA), για Ευρώπη και Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» κ. Στέλιος Μαρούλης.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015.
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά : 17.00-21.00.
Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-3244821 καθημερινά εκτός Τρίτης, από 16.00-21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...