Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Fame Lab: τα νέα πρόσωπα της επιστήμης

Fame Lab: τα νέα πρόσωπα της επιστήμης
Σπουδάζεις ή εργάζεσαι ή έχεις πτυχίο σε κάποιο επιστημονικό τομέα;
Μπορείς μέσα σε 3 λεπτά να εμπνεύσεις το κοινό και να αποδείξεις ότι έχεις ταλέντο;
Αν ναι, τότε πάρε μέρος στην 9η διοργάνωση του διεθνούς διαγωνισμού FameLab και… Άνοιξε τη δική σου αυλαία, γίνε το επόμενο αστέρι της επικοινωνίας της επιστήμης!
Το British Council, σε συνεργασία με το Hub Science, θέλει να αναδείξει για ένατη συνεχή χρονιά νέα ταλέντα στην επικοινωνία της επιστήμης, να ενθαρρύνει τους νέους επιστήμονες να έχουν πάθος για την επιστήμη και την τεχνολογία και να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους με το ευρύ κοινό μέσα από ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο τρόπο. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να σπουδάζουν ή να εργάζονται στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας. Οι παρουσιάσεις τους θα κριθούν με βάση το περιεχόμενο, τη σαφήνεια και τη χαρισματικότητα, και θα πρέπει να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες, ενδιαφέρουσες και κατανοητές στο ευρύ κοινό.
προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής είναι Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, αλλά αν δε θέλεις να συμμετάσχεις κι απλά ενδιαφέρεσαι να μάθεις ποια είναι τελικά αυτά τα νέα πρόσωπα της επιστήμης στην Ελλάδα, έλλα στον πρώτο προκριματικό γύρω της Αθήνας, από όπου θα προκύψουν οι 10 φιναλίστ που θα λάβουν μέρος  τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 19:00 στο Hub! Το σίγουρο είναι πως θα έχεις πολλά να μάθεις!

Σταυρούλα Πανοπούλου

The Ηub Events, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα (μετρό Κεραμεικός)
02.03.2015
19:00
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...