Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Αυτό το Σημείο της Γης στην Αγγλικανική Εκκλησία

Αυτό το Σημείο της Γης είναι μια παράσταση στα όρια του θεάτρου, της performance και του μουσικού event. Ένας ηθοποιός με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας δημιουργεί μια ανατρεπτική εκδοχή ενός κηρύγματος για την ελπίδα, τον άνθρωπο και το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε.
Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Νικόλας Χανακούλας εμπνέεται από το εμβληματικό κείμενο της γερμανικής δραματουργίας «Λέντς» (1839) του Γκέοργκ Μπύχνερ και φέρνει έναν ήρωα της ρομαντικής εποχής απέναντι στο κοινό του σήμερα. Μια περιπλάνηση στον κόσμο της μη-ασφάλειας. Υπάρχει χώρος για προφήτες σήμερα;
Η παράσταση χρησιμοποιεί πρωτότυπο κείμενο που πραγματεύεται τις έννοιες του κοινωνικού αποκλεισμού, της πίστης, της ματαιότητας και της αιώνιας ζωής.
Ο χώρος της παράστασης είναι η Αγγλικανική Εκκλησία, που παρότι γνωστός για τις μουσικές συναυλίες του, φιλοξενεί για πρώτη φορά μια θεατρική παράσταση.
Μια ιδιαίτερη παράσταση που μας αφορά όλους.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Ερμηνεία-Κείμενο: Νικόλας Χανακούλας
Δραματουργική Επεξεργασία: Έλενα Τριανταφυλλοπούλου
Μουσικός Σχεδιασμός: Γιώργος Κόλτσιου 
Κοστούμι: Κωνσταντίνος Ζαμάνης                    
Βοηθός Σκηνοθέτη-Οπτικό Υλικό: Ευτυχία Ιωσηφίδου
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα
27.03.2017 - 05.04.2017
27,28/3 & 4,5/4: 21:00
€10 (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...