Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Παγκόσμιοι Στόχοι - Παρουσίαση Ηλεκτρονικής Έκδοσης

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης #Citizen4GlobalGoals, η Οργάνωση Γη σας προσκαλεί την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 στις 12.00, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, στην παρουσίαση του e-book "Παγκόσμιοι Στόχοι για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens
Τρίτη στις 12 μ.μ. - 2 μ.μ.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

-Καλωσόρισμα
Κωνσταντίνος Μαχαίρας
Διευθυντής Οργάνωσης Γη

-«Οι Στόχοι των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Που είναι το λάθος;»
Δημήτρης Φατούρος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας για Ελλάδα και Κύπρο
Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC)

-«Οι Παγκόσμιοι Στόχοι στη Πράξη»
Πέτρος Κόκκαλης
Γραμματέας Οργάνωσης Γη

-Παρουσίαση Ηλεκτρονικής Έκδοσης
Αναστασία Πενταγιώτη
Υπεύθυνη #Citizens4GlobalGoals

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, στην έδρα του Ο.Η.Ε στη Νέα Υόρκη, 193 εκπρόσωποι κρατών και κυβερνήσεων από όλο τον κόσμο δεσμεύτηκαν για την υιοθέτηση των 17 Παγκόσμιων Στόχων με σκοπό να αναλάβουν δράση απέναντι σε τρεις μεγάλες προκλήσεις μέσα στα επόμενα 15 χρόνια (έως το 2030): την ακραία φτώχεια, την ανισότητα και την κλιματική αλλαγή.

Η Οργάνωση Γη, με κοινωφελή δράση επάνω στη μη τυπική εκπαίδευση για τη βιώσιμη ανάπτυξη από το 2010, υιοθέτησε το Νοέμβριο του 2015 την παγκόσμια προσπάθεια για τη διάδοση των Παγκόσμιων Στόχων, δημιουργώντας την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης #Citizens4GlobalGoals.

Μέρος της προσπάθειας αυτής αποτελεί και η ηλεκτρονική έκδοση που θα παρουσιάσουμε, προσφέροντας ένα χρόνο μετά την υιοθέτηση τους, χρήσιμες πληροφορίες -στην ελληνική γλώσσα- μαζί με τρόπους που ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει στη διάδοση και υλοποίησή τους.


https://www.facebook.com/events/397013183989024/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...